Wereldpremière Bridget Jones’s Baby

WERELDPREMIÈRE BRIDGET JONES’S BABY

Maandag 5 september vond de wereldpremière van BRIDGET JONES’S BABY plaats in Londen. Regisseur Sharon Maguire, acteurs Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Emma Thompson, Gemma Jones, Sally Phillips, Shirley Henderson, Sarah Solemani en James Callis waren hierbij aanwezig. Daarnaast waren ook artiesten Ellie Goulding en Years & Years (te horen op de soundtrack van de film) en schrijfster Helen Fielding te vinden op de roze loper.

14233057_1172534822812416_7282888851377b3258_n BJB_0102 BJB_0805 BJB_1086 BJB_1110 BJB_0392 BJB_0453

Renée Zellweger en Colin Firth zijn weer samen te zien in BRIDGET JONES’S BABY, het nieuwe hoofdstuk over ‘s werelds favoriete single. Haar nieuwe love interest wordt gespeeld door Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy). In deze derde Bridget Jones-film, blijkt Bridget onverwachts in verwachting te zijn.

‘En ze leefden nog lang en gelukkig’ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan…

Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…

BRIDGET JONES’S BABY is geregisseerd door Sharon Maguire (Bridget Jones’s Diary) en gebaseerd op het geliefde personage Bridget Jones van schrijfster Helen Fielding. Het scenario is geschreven door Helen Fielding, Emma Thompson (Sense and Sensibility, Nanny McPhee) en Dan Mazer. De film is geproduceerd door Tim Bevan en Eric Fellner van Working Title Films (Bridget Jones’s Diary, Notting Hill, Love Actually) samen met Debra Hayward (Pride & Prejudice, Love Actually).

BRIDGET JONES’S BABY – vanaf 15 september in de bioscoop.

14 september overal Ladies Night vertoningen.

Bekijk de trailer:

Tickets: tickets.bridgetjonesbaby.nl
www.bridgetjonesbaby.nl
www.facebook.com/BridgetJonesBabyNL
#BridgetJonesBaby

BJB_Intl_Quad_Trio_NL