Victor Mids presenteert de Nederlandse stemmencast met de Minions in de Bijlmerbajes te Amsterdam

Gisteravond presenteerde Victor Mids samen met gevangene 603 (Minion Stuart) en gevangene 310 (Minion Kevin) de Nederlandse stemmencast van VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 in de Bijlmerbajes te Amsterdam. VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 is de nieuwe animatiefilm van Illumination Entertainment, de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing. In deze film zijn de Minions weer in voor een stout avontuur en belanden ze in de gevangenis. Nederlandse stemacteurs Carlo Boszhard (Balthazar Bratt), Pip Pellens (Margo), Trudy Labij (Gru’s moeder) en Jelle Stout (Niko) assisteerden Victor Mids met het uitvoeren van één van zijn trucs.

Hieronder de lijst met Nederlandse (en Engelstalige) stemacteurs:
Jon van Eerd =Gru en Dru (Steve Carell)
Kim van Kooten = Lucy (Kristen Wiig)
Carlo Boszhard = Balthazar Bratt (Trey Parker)
Pip Pellens = Margo (Miranda Cosgrove)
Beau van Erven Dorens = Silas Rammelbips en Fritz (Steven Coogan)
Elise Schaap = Valerie Da Vinci (Jenny Slate)
Trudy Labij = Gru’s moeder (Julie Andrews)
Kee Derwig = Agnes (Nev Scharrel)
Jelle Stout = Niko (Adrian Ciscato)

Bekijk hier het videoverslag:

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 is de nieuwe animatiefilm van Illumination Entertainment, de makers van Verschrikkelijke Ikke, Verschrikkelijke Ikke 2, Minions, Huisdiergeheimen en Sing.

Gru, Lucy, hun schattige dochters Margo, Edith en Agnes en de Minions zijn terug in een nieuw avontuur!

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 is geregisseerd door Pierre Coffin, Kyle Balda en Eric Guillon. Geschreven door Cinco Paul en Ken Daurio. Geproduceerd door Chris Meledandri en Janet Healy van Illumination Entertainment, met Chris Renaud als uitvoerend producent.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Steve Carell (Gru & Dru), Kristen Wiig (Lucy) en Trey Parker (South Park en de Broadway hit The Book of Mormon) als slechterik Balthazar Bratt.

VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3 draait vanaf 24 juni in de originele versie (DESPICABLE ME 3) en de Nederlands gesproken versie in de bioscoop, in 3D.

www.verschrikkelijke-ikke.nl
www.facebook.com/DespicableMeNL
#VerschrikkelijkeIkke3