TRAILER ALERT: Jurassic World: Fallen Kingdom

Bekijk nu de eerste trailer van JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM.

Neem ook een kijkje achter de schermen met hoofdrolspelers Chris Pratt, Bryce Dallas Howard en regisseur J.A. Bayona in deze featurette: http://youtu.be/vCu0wGtYKeE

JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM draait vanaf 7 juni in de bioscoop, in 3D, IMAX 3D en Dolby Cinema 3D.

Welkom in JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM! Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol ontzagwekkende dinosaurussen, introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren.

Chris Pratt en Bryce Dallas Howard spelen hoofdpersonages Claire Dearing en Owen Grady in dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit. Ook Jeff Goldblum en BD Wong zullen weer te zien zijn als Ian Malcolm en Dr. Henry Wu. De cast bestaat verder uit James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones en Rafe Spall.

De regie is in handen van J.A. Bayona (The Impossible), en het scenario is geschreven door Colin Trevorrow en Derek Connolly, de regisseur en co-scenarist van Jurassic World. Steven Spielberg en Colin Trevorrow treden op als uitvoerend producenten namens Universal Pictures en Amblin Entertainment. Productie is in handen van Frank Marshall, Pat Crowley en Belén Atienza.

www.jurassicworldfilm.nl
www.facebook.com/JurassicWorldFilmNL
#JurassicWorld #FallenKingdom