Take That’s ‘Get Ready For It’ verkozen tot titeltrack voor film ‘Kingsman: The Secret Service’

Photo_These-Day_300CMYK-150x150Take That’s ‘Get Ready For It’ is verkozen tot de titeltrack van de film ‘Kingsman: The Secret Service’. De spannende spionagefilm, met in de hoofdrol onder andere Colin Firth, Taron Egerton en Samuel L. Jackson, is geregisseerd door Matthew Vaughn (‘Kick Ass’, ‘X-Men: First Class’). De spectaculaire videoclip van Take That’s ‘Get Ready For It’ is vanaf vandaag online te zien. ‘Kingsman: The Secret Service’ draait vanaf 12 februari in de bioscoop.

Al eerder werkten Take That en regisseur Matthew Vaughn samen, toen de Britse groep in 2011 de titeltrack verzorgde voor de film ‘X-Men: First Class’. In die tijd ontstond een vriendschap tussen Take That en Matthew Vaughn. Gary Barlow: “We love working with Matthew and have become great friends with him over the years. He is an amazing director and ‘Kingsman: The Secret Service’ is without doubt one of his best films. After seeing a very early cut we knew exactly the song we wanted to make and ‘Get Ready For It’ is the result. We’re really proud of it.

‘Kingsman: The Secret Service’ is gebaseerd op het stripboek van Mark Millar en Dave Gibbons en vertelt het verhaal van Harry, een spion op leeftijd, die het straatjochie Gary onder zijn hoede neemt om hem in te lijven bij een supergeheime service. Als Gary de kunst van het spioneren net onder de knie krijgt, wordt de wereld opgeschrikt door een crimineel met heftige plannen. Gary mag zijn nieuwe vaardigheden gelijk in de praktijk brengen.

Het nummer ‘Get Ready For It’ is afkomstig van Take That’s album ‘III’ dat eind vorig jaar verscheen.

www.takethat.com