Hardwell en Yellow Claw onderdeel van soundtrack Homies

homiesDe nummer 1 DJ van de wereld Hardwell en de Nederlandse dj/producer formatie Yellow Claw leveren een bijdrage aan de soundtrack van de comedy Homies. In de film komen naast de titelsong ‘Still Don’t Know’, verzorgt door Chef’Special, ook de hits ‘Young Again’ van Hardwell en ‘Till it hurts’ van Yellow Claw ft. Ayden voorbij. Van The Flexican & Sef is het nummer ‘Mother’s Day’ te horen in de film. Sef (Yousef Gnaoui) speelt bovendien een kleine bijrol in de film als taxichauffeur Aziz. Homies is vanaf vandaag te zien ruim 100 bioscopen in Nederland.

De complete soundtrack van Homies is te beluisteren op Spotify: Homies de Film – Offical Soundtrack HOMIES gaat over vier vrienden, (Robert de Hoog, Manuel Broekman, Gijs Naber en Tibor Lukács), die per ongeluk in extreem absurde en grappige situaties terechtkomen. Naast de vier hoofdrolspelers spelen onder andere Charlie-Chan Dagelet, Carolien Spoor, Kiki van Deursen, Victoria Koblenko, Sanne Vogel, Geza Weisz, Horace Cohen, Cees Geel, Jennifer Hoffman en Oscar Aerts in de eerste speelfilm van regisseur Jon Karthaus.

De hitsingle ‘Young Again’ van Hardwell is afkomstig van diens artiestenalbum ‘United We Are’, dat op vrijdag 24 januari in release gaat. ‘Young Again’ behaalde begin december de gouden status.

Makers
Homies wordt geproduceerd door Just Productions (Frank Groenveld en Eric de Groot ) in coproductie met Johnnywood Productions en RTL Entertainment. De regie is in handen van Jon Karthaus (o.a. Geen Klote), hij tekende ook voor het script. De distributie wordt verzorgd door Just Film Distribution.