Ellie Goulding en The Weeknd maken clips soundtrack Fifty Shades of Grey

10882187_765415393beide506274_35742104826157947vv77_n
Ellie Goulding en The Weeknd hebben nieuwe nummers geschreven voor de soundtrack van FIFTY SHADES OF GREY. Sam Taylor-Johnson heeft de videoclip geregisseerd van ‘Earned It’ van The Weeknd, waarin Dakota Johnson te zien is. De nieuwe videoclip van ‘Love Me Like You Do’ van Ellie Goulding met nieuwe beelden uit de film is zojuist verschenen.

De langverwachte verfilming van de bestseller van E L James FIFTY SHADES OF GREY (“Vijftig Tinten Grijs”) draait vanaf 12 februari in de Nederlandse bioscopen. De voorverkoop is inmiddels gestart. Op 11 februari zijn er verschillende Ladies Nights (die vrijwel allemaal zijn uitverkocht). Daarnaast is er een enorme vraag naar tickets voor de vertoningen op Valentijnsdag. De trailer van de film is wereldwijd al meer dan honderd miljoen keer bekeken.

De nieuwe spraakmakende film FIFTY SHADES OF GREY is gebaseerd op de bestseller van E L James en gaat over de relatie tussen de 27-jarige miljardair Christian Grey (Jamie Dornan) en studente Anastasia Steele (Dakota Johnson). Het boek “Fifty Shades of Grey” (“Vijftig Tinten Grijs”) is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De “Fifty Shades” trilogie is in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan negentig miljoen boeken verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

De cast bestaat verder uit o.a. Luke Grimes (Elliot – Christians broer), Victor Rasuk (José – Anastasia’s goede vriend), Eloise Mumford (Kate – Anastasia’s beste vriendin en huisgenote), Marcia Gay Harden (Dr. Grace Trevelyan Grey – Christians moeder), Rita Ora (Mia – Christians zus), Max Martini (Taylor – Christians bodyguard), Callum Keith Rennie (Ray – Anastasia’s stiefvader), Jennifer Ehle (Carla – Anastasia’s moeder) en Dylan Neal (Bob – de man van Carla).

FIFTY SHADES OF GREY is geregisseerd door Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti en de schrijfster van de boeken, E L James. Het scenario is geschreven door Kelly Marcel. FIFTY SHADES OF GREY draait vanaf 12 februari in de bioscoop. Op 11 februari zijn er diverse Ladies Nights.