Scarehouse – 2014

VIEWERREVIEWS_LOGO

“Revenge is a Bitch!”

Soms dan heb ik echt even zin in een lekker ouderwetse lichtelijk slechte ‘slasher’ film, het liefst met zo dom mogelijke slachtoffers, bloederige moorden en ‘killers’ met een ontzettend overdreven of zelfs gewoon geen motief! Deze film was dit alles en meer;  deze film gaat over Çorey en Elaina, deze 2 vriendinnen hebben een ‘Scarehouse’ opgezet voor Halloween met 2 ingangen, 1 ingang voor betalende gasten en 1 ingang speciaal voor hun eigen wraakactie richting hun ex-studentenzusters! 6 zusters komen opdagen en worden door Corey en Elaina geconfronteerd met hun verleden, en gedwongen hun geheimen bloot te geven.

Nu ben ik redelijk verwend qua horrorfilms, en vind helaas al snel dat bloed en dergelijke er nep uit ziet… maar deze film maakt de het ongeloofwaardige ‘blood & gore’ ruimschoots goed met zeer originele moordwapens! Maak je klaar voor korsetten, wimperkrullers, vibrators en een dodelijk kussengevecht! Het verhaal komt lekker snel op gang, het kijkt makkelijk weg en er zit zelfs een erg leuk lachmoment in! Zeker een aanrader als lekker wegkijker op een luie doordeweekse avond!the-scarehouse-opens-its-doors-t

Regisseur: Gavin Michael Booth
Schrijvers: Gavin Michael Booth
Acteurs: Sarah Booth, Kimberly-Sue Murray, Katherine Barrell

Leuke feitjes:

Film is geselecteerd als “Best Feature Film” op het New York City Horror Film Festival van 2014.