Vrolijke Nederlandse premiere Spongebob 3D: Spons op het droge

header (1)

spongebob_48

Bekijk hier het premièreverslag: http://youtu.be/1O9ekVftIbo

Gisterochtend vond de vrolijke familiepremière plaats van SPONGEBOB 3D: SPONS OP HET DROGE in Pathé Arena, Amsterdam. De Nederlandse stemmencast was hierbij aanwezig, waaronder Frank Lammers (Burgerbaard), Lex Passchier (SpongeBob), Dylan Haegens (zeemeeuw Karel), Thomas Smagge (zeemeeuw), Jan Nonhof (Octo), Sander de Heer (Mr. Krabs) en Just Meijer (Patrick). Spongebob was zelf aanwezig op de rode loper om met alle kinderen, stemacteurs en bekende Nederlanders op de foto te gaan. De presentatoren van Nickelodeon, Anouk Maas en Bart Boonstra, stelde de Nederlandse stemmencast voor aan het publiek en heette iedereen welkom. Voorafgaand aan de film was er een spetterend optreden van de Nederlandse boyband B-Brave.

spongebob_33b

“Je hebt mijn zwoele stem op het hoofd van Antonio Banderas. Dat is de ideale combi natuurlijk” – Frank Lammers: http://youtu.be/Ht1lg7066AI

 

SPONGEBOB 3D: SPONS OP HET DROGE
Alles gaat goed in Bikinibroek met SpongeBob en zijn vrienden: zeester Patrick, zeurpiet Octo, wetenschapper Sandy en rijkaard Meneer Krabs. Maar als het recept van de krabburger wordt gestolen, moeten SpongeBob en zijn aartsvijand Plankton samenwerken en een reis maken naar onze mensenwereld. Eenmaal aan land veranderen onze zeevrienden in superhelden en moeten ze het opnemen tegen piraat Burgerbaard (Antonio Banderas). Ze moeten hun superkrachten bundelen om het geheime recept terug te krijgen.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Tom Kenny (SpongeBob), Mr Lawrence (Plankton), Bill Fagerbakke (Patrick), Clancy Brown (Meneer Krabs), Rodger Bumpass (Octo Tentakel) en Carolyn Lawrence (Sandy).

SPONGEBOB 3D: SPONS OP HET DROGE draait vanaf woensdag a.s. in de bioscoop in 3D, in de originele en Nederlands gesproken versie.

Vanaf 2 februari nieuwe afleveringen van de tv-serie bij Nickelodeon.

www.spongebob3d.nl
www.facebook.com/SpongeBob3DNL

Spongebob_premieredoek_6x3m_10pwebc