Nederlandse galapremière Fifty Shades of Grey met een optreden van Bo Saris

Mab_Lift_FBCoverNL PREMIERE

NEDERLANDSE GALAPREMIÈRE
FIFTY SHADES OF GREY

MET EEN OPTREDEN VAN BO SARIS

DATUM: Morgenavond (woensdag 11 februari)
LOCATIE: Pathé Tuschinski
Reguliersbreestraat 26, Amsterdam
RODE LOPER OPEN: 20.00 uur
START FILM: 20.45 uur
PRESENTATIE: Lauren Verster

1975121_626773317397704_228113830302735377_gn

Voorafgaand aan de film is er een speciaal optreden van Bo Saris. Hij zal o.a. het nummer ‘She’s on Fire’ zingen dat ook te horen is in de film.

De volgende BN’ers hebben zich inmiddels aangemeld: Najib Amhali, Jan des Bouvrie, Kees van Beijnum, Danie Bles, Thomas Berge, Evelien Bosch, Tommie Christiaan, Daphne Deckers, Britt Dekker, Marlies Dekkers, Renate Dorrestein, Dotan, Jessica Durlacher, Rick Engelkes, Kim Feenstra, Renée Fokker, Brahim Fouradi, Mohamed Fouradi, Frans Frederiks (Lange Frans) en Daniëlle van Aalderen, Winston Gerschtanowitz, Olcay Gulcen, Aukje van Ginneken, Brigitte Heitzer, Geert Hoes, Inge Ipenburg, Pearl Jozefzoon, Dan Karaty, Marjolein Keuning, Kimberley Klaver, Nicolette Kluijver, Victoria Koblenko, Rogier Komproe, Saar Koningsberger, Martijn Krabbé, Xelly Cabau van Kasbergen, Pernille La Lau, Esmé Lammers, Jetteke van Lexmond, Dick Maas, Fred van Leer, Aicha Marghadi, Hugo Metsers, Jeroen Nieuwenhuize, Andy en Melisa van der Heijde, Tess Milne, Johnny de Mol, Murth Mossel, Antje Monteiro, Sandra van Nieuwland, Iliass Ojja, Chimène van Oosterhout, Nadia Palesa, Winston Post, Heleen van Royen, Bo Saris, Jamie Saunders, Ben Saunders, Luca Savazzi, Bastiaan van Schaik, Robert Schoemacher, Birgit Schuurman, Beau Schneider, Anouk Smulders, Monique Sluyter, Roué Verveer, Edwin de Vries, Monique van de Ven, Laura Vlasblom, Ruud de Wild, Yes-R, Edgar Wurfbain, Sandra Ysbrandy en Dirk Zeelenberg.

De nieuwe spraakmakende film FIFTY SHADES OF GREY is gebaseerd op de bestseller van E L James en gaat over de relatie tussen de 27-jarige miljardair Christian Grey (Jamie Dornan) en studente Anastasia Steele (Dakota Johnson). Het boek “Fifty Shades of Grey” (“Vijftig Tinten Grijs”) is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De “Fifty Shades” trilogie is in 52 verschillende talen vertaald en er zijn wereldwijd meer dan negentig miljoen boeken verkocht. Het is één van de best verkochte boekenreeksen ooit.

De cast bestaat verder uit o.a. Luke Grimes (Elliot – Christians broer), Victor Rasuk (José – Anastasia’s goede vriend), Eloise Mumford (Kate – Anastasia’s beste vriendin en huisgenote), Marcia Gay Harden (Dr. Grace Trevelyan Grey – Christians moeder), Rita Ora (Mia – Christians zus), Max Martini (Taylor – Christians bodyguard), Callum Keith Rennie (Ray – Anastasia’s stiefvader), Jennifer Ehle (Carla – Anastasia’s moeder) en Dylan Neal (Bob – de man van Carla).

FIFTY SHADES OF GREY is geregisseerd door Sam Taylor-Johnson (Nowhere Boy) en geproduceerd door Michael De Luca, Dana Brunetti en de schrijfster van de boeken, E L James. Het scenario is geschreven door Kelly Marcel.

FIFTY SHADES OF GREY draait vanaf donderdag in de bioscoop. Morgenavond zijn er diverse Ladies Nights.

2434_TP_00098R

www.facebook.com/FiftyShadesofGreyNL
www.twitter.com/FiftyShadesNL