Cinema Gouda eerste bioscoop die The Avengers verkoopt

avengers_age_of_ultron_40043075_ps_2_s-lowCinema Gouda is de eerste bioscoop in Nederland die reeds is gestart met de kaartverkoop van The Avengers; Age of Ultron, het langverwachte vervolg van Blockbuster The Avengers (2012). De film wordt vertoond in 3D en Dolby Atmos en vanaf dinsdag 31 maart kunnen de fans al kaarten bestellen.

The Avengers; Age of Ultron
Als Tony Stark met behulp van een nieuw programma wereldvrede probeert te bewerkstelligen, gaan de zaken mis en is het aan de machtigste helden van de Aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye, om in een ultieme test voor de planeet te vechten. Terwijl de slechterik Ultron opkomt, is het aan de Avengers om hem ervan te weerhouden zijn gruwelijke plannen uit te voeren.

Met Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson e.a. The Avengers; Age of Ultron 3D is vanaf woensdag 22 april in Cinema Gouda te zien.