TRAILER ALERT: Nieuwe officiele trailer Marvel’s ANT-MAN

BEKIJK NU DE GLOEDNIEUWE OFFICIELE TRAILER VAN

 image003 (3)

TRAILER

Klik hier


Het Verhaal

De volgende evolutie van het Marvel Cinematic Universe brengt één van de oprichters van de Avengers voor de eerste keer naar het grote scherm in Marvel Studios’ Ant-Man. Het geheime wapen van meesterdief Scott Lang is zijn uitzonderlijke vermogen om kleiner en tegelijkertijd sterker te worden. Hij moet zijn innerlijke held aanvaarden en zijn mentor Dr. Hank Pym helpen om het geheim van zijn spectaculaire Ant-Man uniform te beschermen tegen een nieuwe generatie van opkomende bedreigingen. Terwijl Pym en Lang schijnbaar onoverkomelijke obstakels trotseren, moeten ze een overval beramen en deze tot een goed einde brengen om de wereld te kunnen redden.

 

Release datum

23 juli 2015 in de bioscoop in 3D

 

Like Marvel op Facebook:  www.facebook.com/MarvelNL
Volg Marvel op Twitter: www.twitter.com/MarvelNL