Thomas Adca & Jelka van Houten zingen “Soms moet je doen wat je niet durft”

NIEUWSTE VIDEO CLIP THOMAS ACDA VOOR

image002 (2)

THOMAS ACDA & JELKA VAN HOUTEN LANCEREN CLIP VOOR “SOMS MOET JE DOEN WAT JE NIET DURFT” – DISNEYNATURE’S BEARS

Tijdens het inspreken van de nieuwe Dinseynature-film Bears raakte Thomas Acda geïnspireerd door de fantastische beelden in de film en het verhaal van moederbeer Sky en haar welpjes Scout en Amber. Hij besloot daarom een nummer voor deze film te schijven met de titel ‘Soms moet je doen wat je niet durft’. Het nummer is een duet tussen Thomas Acda en Jelka van Houten en vormt de end credit song van de film Bears. Bekijk de videoclip hier.

DISNEYNATURE’S BEARS

Disneynature’s nieuwste film Bears is een adembenemende verfilming van een jaar uit het leven van een berenfamilie, waarin twee jonge beertjes de belangrijkste levenslessen leren. Hun reis door het imposante Alaska begint als de winter ten einde loopt en de beren de eerste stappen zetten. De wereld buiten is spannend, maar ook gevaarlijk. De lente maakt al snel plaats voor de zomer en de bruine beren moeten hard aan het werk om eten te vinden. Ze doen zich tegoed aan de overvloedige zalmtrek, maar tegelijkertijd moeten ze altijd op hun hoede zijn voor rivaliserende mannetjes en roofdieren, waaronder een wolf die nooit ver uit de buurt is. Na het succes vanChimapanzee weet Disneynature’s regisseur Allastair Fothergill ditmaal op unieke wijze de typische berenmanieren vast te leggen. Berespannend, ontroerend, grappig en vol wijze lessen.

Na Carice van Houten als Nederlandse voice-over van Chimpanzee heeft niemand minder dan Thomas Acda de nieuwe Disneynature film Bears van Nederlands commentaar voorzien. Het is de eerste keer dat Thomas Acda zijn stem verleend aan een Disney productie. “Ik houd van natuurfilms en van beren,’’ aldus Thomas Acda. “Ik vind het dan ook een eer dat ik gevraagd ben voor de Disneynature film Bears en dat ik het prachtige verhaal van deze berenfamilie mag vertellen en al helemaal van de beren op zalmjacht in Canada.”

Disneynature's BEARS

Bears is geregisseerd door Alastair Fothergill (Earth, African Cats en Chimpanzee) en Keith Scholey (African Cats).