Op de set van SPECTRE – James Bond in Rome

header (7) SPECTRE

BEHIND THE SCENES VAN SPECTRE JAMES BOND IN ROME

Bekijk de video: http://youtu.be/oYsZA8qIIQU

In de derde vlog volgen we regisseur Sam Mendes, acteur Dave Bautista, special effects supervisor Chris Corbould, stunt coördinator Gary Powell en technisch coördinator Neil Layton op de set van de nieuwe James Bond-film SPECTRE in Rome. De behind-the-scenes beelden bevatten een achtervolging met een Aston Martin DB10 en een Jaguar C-X75.

SPECTRE

Sam Mendes (Regisseur):
“I love the idea of this fantastic car being in a one-on-one battle with another incredible car from Jaguar, which is similarly extraordinary actually. So it’s a cat-and-mouse game through the night time streets of Rome, at great speed, between two of the fastest cars in the world.”

Dave Bautista (Mr. Hinx):
“It’s amazing. It’s one of those scenes that’s going to be very iconic. Just with the two cars racing through the streets of Rome – I mean, how often do you see that? It’s one of those things you only see in a James Bond film.”

Ga voor meer nieuws naar www.007.com

Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren. Terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de geheime dienst te behouden, ontrafelt Bond gaandeweg de complexe, bedrieglijke waarheid achter SPECTRE.

SPECTRE draait vanaf 6 november in de bioscoop, ook in IMAX.
www.facebook.com/JamesBond007NL

op set rome-1