JURASSIC WORLD eerste beelden achter de schermen

header (8)

cover

JURASSIC WORLD
EERSTE FEATURETTE
ACHTER DE SCHERMEN

De eerste featurette van de nieuwe bioscoopfilm JURASSIC WORLD is zojuist verschenen. Met o.a. een interview met uitvoerend producent Steven Spielberg, regisseur Colin Trevorrow en acteur Chris Pratt.

De Nederlands ondertitelde featurette kunt u bekijken via
https://youtu.be/YdkaTSXfj2c

Steven Spielberg keert terug als uitvoerend producent van het langverwachte nieuwe deel uit de populaire Jurassic Park filmreeks, JURASSIC WORLD. Colin Trevorrow regisseert het nieuwe actie-avontuur gebaseerd op de personages van Michael Crichton. Naar een verhaal van Rick Jaffa en Amanda Silver en een scenario van Rick Jaffa & Amanda Silver, Derek Connolly & Colin Trevorrow. Frank Marshall en Patrick Crowly produceren de film.

Met o.a. Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D’Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson, Omar Sy, BD Wong en Irrfan Khan.

JURASSIC WORLD draait vanaf 11 juni in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

www.facebook.com/JurassicParkNL
www.jurassicworldfilm.nl
#JurassicWorld

11146282_616446998490623_950118063251756635_n