Première Pitch Perfect 2 in Pathé Rotterdam Arena

Filmposter_horizontaal_14MeiInDeBioscoopAfgelopen maandag ben ik met mijn fotografe naar de Première van Pitch Perfect 2 geweest in Pathe Rotterdam Arena.

Omdat dit mijn eerste filmpremière was, was ik overal natuurlijk ontzettend enthousiast over; van mijn eigen Perspas tot de Roze loper en de Goodie bags aan toe! Nu ben ik zelf bijna tot helemaal niet bekend met bekende Nederlanders… maar toch was de Roze loper een interessante ervaring. We hebben o.a. de meiden van ‘O’G3NE’ gezien, 2 leden van ‘Mainstream’ en de mannen van ‘re-play’. Elke band die langskwam heeft nog even gezongen voor de pers, vooral de meiden van ‘O’G3NE’ vond ik erg mooi zingen!

Bekijk het videoverslag van de roze loper Hier

o'g3nere-playOver de film zelf zal ik niet veel zeggen (voor de mensen die hem nog moeten zien). Als de ‘Bella’s zich tijdens een optreden voor de verjaardag van Barak Obama compleet voor schut zetten, worden zij nationaal aan de schandpaal genageld en uit de Acapella samenleving verbannen. Om hun status en persoonlijke eer weer terug te winnen besluiten ze mee te doen aan een internationale competitie met natuurlijk de intentie om te winnen! Helaas heeft nog geen enkele Amerikaanse groep deze competitie ooit gewonnen…

5706_D021_002b36R

Ik zal heel eerlijk zijn… ik vond de film matig. Zeker na het denderende succes van deel 1 had ik meer verwacht! Oké, in deel 1 hadden we de beroemde ‘kots-scene’, maar daar bleef het gelukkig wel bij. Pitch perfect 2 zit vol loze poep-en-plas humor, zeer voor de hand liggende grappen en onnodige beledigingen…
Gelukkig maken alle Acapella nummers een hoop goed, er zitten meer ‘human-beatbox’ scene’s in, nieuwe liedjes en zelfs een nieuwe versie van de you-tube sensatie ‘the Cup-song’. Naast de liedjes kunnen we ook weer genieten van een aantal van de favoriete karakters uit deel 1; Naast Beca, Fat-Amy en Chloe, doen ook de ‘Treblemakers’ met Jesse en Benji weer mee, Bumper is terug als Campus Security is, en zelfs Aubrey komt nog even opdagen. Al met al is de film wel de moeite waard om te kijken!

Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow en Elizabeth Banks geven een kijkje achter de schermen bij PITCH PERFECT 2: https://youtu.be/RniktpSTcy0

pitch perfect

 

Foto’s Roze Loper: Marie-Louise van den Wildenberg