Enzo Knol in een Minionpower zeepkist

Logo_low-resLOGO

EnzoKnol_zeepkist

ENZO KNOL RAAST CAUBERG AF IN
MINIONPOWER ZEEPKIST

Op zaterdag 16 mei jl. deed bekende YouTuber Enzo Knol mee aan de Red Bull zeepkistenrace in een Minion zeepkist genaamd MINIONPOWER!
Enzo Knol is geëindigd op nummer 26.

Enzo Knol heeft zojuist een video geplaatst van zijn ervaring op zijn YouTube kanaal www.youtube.com/EnzoKnol

Bekijk hier de video:
https://www.youtube.com/watch?v=dBjMgKuXfHw

Minions_Filmposter_v1

Universal Pictures en Illumination Entertainment presenteren de vrolijke 3D animatie-avonturenfilm voor de hele familie: MINIONS.

Het verhaal van de Minions begint miljoenen jaren geleden, toen een Minion niet meer was dan een eencellig geel organisme. Door de jaren heen zijn ze geëvolueerd tot hulpjes van de meest verschrikkelijke slechteriken, van T. Rex tot Napoleon. Helaas waren ze niet zo succesvol in het uitvoeren van hun taak en raakten ze werkloos.

Eén Minion, genaamd Kevin, heeft een idee: samen met de rebelse Stuart en de schattige Bob gaat hij op zoek naar een nieuwe slechterik om te assisteren. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur dat hen naar een geschikte nieuwe meester leidt: ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk Scarlet Overkill (Academy Award® winnaar Sandra Bullock). Kevin, Stuart en Bob reizen van het ijskoude Antarctica naar New York City in de jaren ‘60. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging aangaan: het redden van alle Minions.

MINIONS is geproduceerd door Illumination Entertainment, de makers van DESPICABLE ME (VERSCHRIKKELIJKE IKKE). De soundtrack van MINIONS staat vol bekende en populaire hits uit de jaren ’60. MINIONS is geproduceerd door Chris Meledandri en Janet Healy van Illumination Entertainment. De regie is in handen van Pierre Coffin en Kyle Balda. De film is geschreven door Brian Lynch en Chris Renaud is uitvoerend producent.

In de originele versie met de stemmen van o.a.: Sandra Bullock, Jon Hamm, Geoffrey Rush, Jennifer Saunders, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan en Pierre Coffin.

MINIONS draait vanaf 1 juli 2015 in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

www.facebook.com/MinionsNL
www.minionsfilm.nl

minions_ov__02037493_st_4_s-low (1)