Terminator: Genisys – Arnold Schwarzenegger undercover als The Terminator

Bekijk hier de viral video waarin Arnold Schwarzenegger undercover gaat als the Terminator in Hollywood en bezoekers de stuipen op het lijf jaagt in Madame Tussauds:

https://youtu.be/w81g199L8YA

CHINESE POPSTER JANE ZHANG EN BIG SEAN
NEMEN NUMMER OP VOOR
TERMINATOR: GENISYS

Chinese popster Jane Zhang en Amerikaanse hip hop artiest Big Sean (G.O.O.D. MUSIC / Def Jam Recordings) werken samen aan het nieuwe nummer “Fighting Shadows” voor de nieuwe bioscoopfilm van Paramount Pictures en Skydance Productions TERMINATOR: GENISYS. “Fighting Shadows” is vanaf 30 juni beschikbaar op iTunes.

Zhang: “Contributing to the TERMINATOR: GENISYS movie and inviting Big Sean to collaborate was a very special opportunity for me. I am really looking forward to the moment when people get to hear this song.”

Big Sean: “I have been a huge fan of Arnold and the Terminator movies since I was a kid, so it’s especially exciting to be a part of the new film. Working with Jane has been an amazing experience and I can’t wait for audiences around the world to hear her song.”

PERSTOUR

Arnold Schwarzenegger is de afgelopen weken in verschillende landen geweest om TERMINATOR: GENISYS te promoten, waaronder Brazilië, Australië en Engeland.

Camp Pendleton, USA

OCEANSIDE, CA - JUNE 14:  The first fans in the U.S. to see a screening of TERMINATOR GENISYS at Camp Pendleton on June 14, 2015 in Oceanside, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Paramount Pictures')

OCEANSIDE, CA – JUNE 14: The first fans in the U.S. to see a screening of TERMINATOR GENISYS at Camp Pendleton on June 14, 2015 in Oceanside, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for Paramount Pictures’)

Rio de Janeiro, Brazilië

RIO DE JANEIRO, BRAZIL – JUNE 1: Arnold Schwarzenegger attends the photocall for Paramount Pictures ‘Terminator Genisys’ at the Copacabana Palace Hotel on June 1, 2015 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Raphael Dias/Getty Images for Paramount Pictures International)

RIO DE JANEIRO, BRAZIL – JUNE 1: Arnold Schwarzenegger attends the photocall for Paramount Pictures ‘Terminator Genisys’ at the Copacabana Palace Hotel on June 1, 2015 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Raphael Dias/Getty Images for Paramount Pictures International)

Sydney, Australië

SYDNEY, AUSTRALIA - JUNE 04:  Arnold Schwarzenegger poses during a 'Terminator Genisys' photo call at the Park Hyatt Sydney on June 4, 2015 in Sydney, Australia.  (Photo by Mark Metcalfe/Getty Images for Paramount Pictures International) *** Local Caption *** Arnold Schwarzenegger

SYDNEY, AUSTRALIA – JUNE 04: Arnold Schwarzenegger poses during a ‘Terminator Genisys’ photo call at the Park Hyatt Sydney on June 4, 2015 in Sydney, Australia. (Photo by Mark Metcalfe/Getty Images for Paramount Pictures International) *** Local Caption *** Arnold Schwarzenegger

Londen, Engeland

LONDON, ENGLAND - JUNE 17:  Arnold Schwarzenegger attends the Fan Footage Event of 'Terminator Genisys' at Vue Westfield on June 17, 2015 in London, England.  (Photo by Ben A. Pruchnie/Getty Images for Paramount Pictures International) *** Local Caption *** Arnold Schwarzenegger

LONDON, ENGLAND – JUNE 17: Arnold Schwarzenegger attends the Fan Footage Event of ‘Terminator Genisys’ at Vue Westfield on June 17, 2015 in London, England. (Photo by Ben A. Pruchnie/Getty Images for Paramount Pictures International) *** Local Caption *** Arnold Schwarzenegger

In TERMINATOR: GENISYS stuurt John Connor (Jason Clarke), de leider van het menselijk verzet, Sergeant Kyle Reese (Jai Courtney) terug naar 1984 om Sarah Connor (Emilia Clarke) te beschermen en de toekomst veilig te stellen. Door een onverwachte gebeurtenis komt Sergeant Reese ineens terecht in een nieuwe, onbekende versie van het verleden. Hier vindt hij nieuwe bondgenoten, waaronder The Guardian (Arnold Schwarzenegger). Wanneer hij oog in oog komt te staan met levensgevaarlijke vijanden krijgt hij een onverwachte missie: het resetten van de toekomst.

Vanaf 9 juli in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

www.facebook.com/TerminatorGenisysNL
www.terminatorgenisys.nl

TG-1200x627-nl