Terugblik Nederlandse première ‘Minions’

Premiere_foto

NEDERLAND VIERT FEEST MET DE MINIONS
NEDERLANDSE PREMIÈRE ‘MINIONS’
ZONDAG 28 JUNI JL.
Op zondagochtend 28 juni jl. vond de feestelijke familiepremière plaats van de nieuwe 3D animatiefilm MINIONS in Pathé Arena Amsterdam in aanwezigheid van de stemacteurs Chris Zegers, Karin Bloemen, Jon van Eerd, Abbey Hoes, Sipke Jan Bousema en Levi van Kempen. Bovendien waren o.a. Irene Moors, Dennis Weening, Natasja Froger, Boris Titulaer en meer bekende Nederlanders aanwezig bij dit bijzondere evenement. Voorafgaand aan de film was er een spetterend optreden van de populaire meidenband TP4Y.

premiere_foto_2

premiere_fotos4

Vanaf zaterdag waren er al voorpremières van de nieuwe bioscoopfilm MINIONS in de originele en Nederlands gesproken versie. Ook is de film tot 8 juli in de originele versie te zien in IMAX 3D. Afgelopen weekend hebben maar liefst 100.000 Nederlanders de film in de bioscoop gezien.

Bekijk hier de aftermovie van de Nederlandse première:
http://youtu.be/z6nGePiQmjA

MINIONS draait nu overal in de bioscoop in 2D, 3D en IMAX 3D.
www.facebook.com/MinionsNL
www.minionsfilm.nl

filmposter_nu