Eminem in de hoofdrol op soundtrack ‘Southpaw’

southpaw_43008846_ps_1_s-high (2)Eminem heeft een prominente rol op de soundtrack van de film ‘Southpaw’. Behalve als executive producer is de rapper zelf ook op de soundtrack te horen met twee nieuwe nummers getiteld ‘Phenomenal’ en ‘Kings Never Die’ featuring Gwen Stefani. Naast de tracks van Eminem staat ook nieuwe muziek van 50 Cent, The Weeknd, Slaughterhouse, Action Bronson & Joey Bada$$ en James Horner op het album. Laatstgenoemde kwam vorige week op tragische wijze om het leven bij een vliegtuigongeluk. De soundtrack verschijnt op vrijdag 24 juli. De film ‘Southpaw’ i s vanaf 6 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien.

De film ‘Southpaw’ vertelt het verhaal over Billy ‘The Great’ Hope (gespeeld door Jake Gyllenhaal), een linkshandige bokser die wereldkampioen wordt. Zijn succes wordt bruut verstoord door een tragedie en de jonge vader dreigt hij alles wat hem dierbaar is te verliezen. De bokser zal er alles aan moeten doen om het respect van zijn geliefden terug te winnen. Naast Jake Gyllenhaal zijn ook Rachel McAdams, Forest Whitaker, Curtis Jackson (50 Cent) en Rita Ora in de film te zien. ‘Southpaw’ is geregisseerd door Antoine Fuqua (Training Day) en geschreven door Kurt Sutter (Sons Of Anarchy, The Shield).

Bekijk hier de trailer van de film ‘Southpaw’

www.southpaw.com
www.eminem.com