Foto’s Nederlandse première ‘Pixels’ in Pathé Arena

pixel_17b
NEDERLANDSE PREMIÈRE PIXELS

De nieuwe bioscoopfilm PIXELS is zojuist in première gegaan in Pathé Arena Amsterdam. De avond begon met old school jaren ’80 en ’90 hits, gedraaid door DJ Sander den Ouden. Daarnaast was er een speciale Pixels arcadekast aanwezig waar Donkey Kong, Pac Man, Space Invaders en andere games op gespeeld konden worden.

pixel_4b1 pixel_29b pixel_2bbbb DSC_9080b 969297 - PIXELSIn de nieuwe actie comedy PIXELS wordt de aarde aangevallen door buitenaardse wezens die zich vermomd hebben als old-school videogame figuren, zoals Pac-man, Donkey Kong en Centipede.

President Will Cooper (Kevin James) vraagt zijn vriend Sam Brenner (Adam Sandler) om hulp, omdat hij in de jaren kampioen arcade-gaming was. Samen met een team van retro gamers nemen ze het op tegen de aliens om de wereld te redden. Ze krijgen speciale wapens uit het Witte Huis van wapenspecialiste Lt. Col. Violet Van Patten (Michelle Monaghan).

PIXELS is geregisseerd door Chris Columbus. Het scenario is geschreven door Tim Herlihy en Timothy Dowling, naar een verhaal van Tim Herlihy, gebaseerd op de korte film van Patrick Jean. De film is geproduceerd door Adam Sandler, Chris Columbus, Mark Radcliffe en Allen Covert.

PIXELS draait vanaf 20 augustus in de bioscoop, ook in 3D en IMAX 3D.

www.pixelsfilm.nl
www.facebook.com/pixelsfilmnl

PXLS_QUAD_LK1_NL