Boulevard – 2014

MV5BNjU5OTE4ODQ0NF5BMl5BanBnXkFtZTgwODUwNzU1MTE@._V1__SX1030_SY441_“It’s never too late to make a U-turn”

Een prachtige, eenzame en geladen film over een toegewijde echtgenoot die er op 60-jarige leeftijd achter komt dat het nooit te laat is om te beginnen met leven…

Nolan Mack neemt op een dag een andere route naar huis en rijdt over een boulevard waar vrouwen en mannen zich aanbieden voor een seksuele ervaring. Hier ontmoet de verlegen en teruggetrokken Nolan de jonge en aantrekkelijke Leo en zo begint Nolan na een leven van onderdrukte homoseksualiteit toe te geven aan zijn geheime verlangens. Terwijl Nolan’s vrouw Joy thuis probeert haar vervreemde man voor zich te winnen, trekt Nolan zelf steeds meer naar de éénzijdige relatie voor gezelschap en intimiteit met de jonge Leo. Het verhaal neemt al snel een levensverstorende wending…

Robin Williams speelt de rol prachtig; hij is schattig in zijn aanhankelijkheid van Leo en zijn ongetrainde emoties, zo gekomen door het jarenlang onderdrukken van zijn homoseksualiteit, spatten van het scherm. Normaal ben ik niet zo van de drama films, maar gezien het feit dat dit één van de laatste nieuwe films van de grote Robin Williams zal zijn moest ik ‘m toch echt zien. En ik was aangenaam verrast; erg goed geacteerd, leuke dialogen en een perfecte soundtrack die goed past bij de vreemde situaties die zich voordoen in de film. Zeker weten een aanrader om te kijken!MV5BMjMxMDYzNTQyOV5BMl5BanBnXkFtZTgwNzU4NDk5NTE@._V1__SX1030_SY441_Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=HCdUubr70i8

Regisseur: Dito Montiel
Schrijver: Douglas Soesbe
Acteurs: o.a. Robin Williams, Roberto Aguire, Kathy Baker