Straight Outta Compton première in Berlijn

fdafafdadafa2STRAIGHT OUTTA COMPTON
PREMIÈRE EN FANSCREENING IN BERLIJN

DSC_0839Gisteren waren producent Ice Cube, zijn zoon O’Shea Jackson Jr. (die de rol van Ice Cube vertolkt in de film), Jason Mitchell en regisseur F. Gary Gray aanwezig bij de première van STRAIGHT OUTTA COMPTON in Berlijn. Er vond op dezelfde dag ook een hip-hop event en speciale fanscreening plaats.
Bekijk hier nieuwe featurettes over de film:

N.W.A’s impact: https://www.youtube.com/watch?v=hicddFa1tNQ
The rise of N.W.A: https://www.youtube.com/watch?v=nQMdYZkhf2g
Tribute to Easy-E: https://www.youtube.com/watch?v=i1gwCXaDcl4

D4B_3261vSTRAIGHT OUTTA COMPTON vertelt het verhaal van de hip-hop groep N.W.A., gevormd door Dr. Dre, Ice Cube, Easy E, DJ Yella en MC Ren.

In 1987 gebruikten vijf jonge mannen openhartige teksten en hardcore beats om hun frustraties en woede over hun leven in één van de meest gevaarlijke buurten van Amerika te uiten en creëerden hiermee een machtig wapen: hun muziek. Deze culturele rebellen vormden samen de N.W.A. Met hun muziek, attitude en talent vochten ze tegen de autoriteiten die hen onder de duim wilden houden. In hun teksten vertelden ze de waarheid over het leven in de hood en begonnen ze een sociale revolutie die nog steeds invloed heeft op de hedendaagse samenleving.

Met o.a. O’Shea Jackson Jr., Corey Hawkins en Jason Mitchell als Ice Cube, Dr. Dre en Eazy-E. De film is geregisseerd door F. Gary Gray (Friday, Set It Off, The Italian Job). Geproduceerd door de Ice Cube en Dr. Dre, samen met Matt Alvarez en Tomica Woods-Wright. Uitvoerend producenten zijn Gray, David Engel, Bill Straus, Ronald G. Muhammad, Scott Bernstein en Adam Merims

StraightOuttaCompton_QUAD
STRAIGHT OUTTA COMPTON draait vanaf 3 september in de bioscoop.
www.straightouttacompton.nl