Renée Zellweger, Colin Firth, en Patrick Dempsey in ‘Bridget Jones’s Baby’

bridget

Renée Zellweger en Colin Firth keren terug in BRIDGET JONES’S BABY, het nieuwe hoofdstuk over ‘s werelds favoriete singleton. Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy) is toegevoegd aan de cast van deze derde Bridges Jones-film. De opnames beginnen op 2 oktober in Engeland. De film wordt geproduceerd door Working Title Films en mede-gefinancierd door Universal Pictures, Miramax en StudioCanal.

BRIDGET JONES’S BABY is gebaseerd op de columns van schrijfster Helen Fielding uit 2006 en beschrijft de gebeurtenissen tussen de vorige film (Bridget Jones: The Edge of Reason) en het derde boek ‘Mad About the Boy’. Fielding schreef de eerste versies van het scenario samen met David Nicholls (One Day). Sharon Maguire (Bridget Jones’s Diary) zal de film gaan regisseren waarin Bridget onverwachts in verwachting blijkt te zijn.

Tim Bevan en Eric Fellner van Working Title produceren de film samen met Debra Hayward.

Lees hier het volledige artikel van Deadline: http://tinyurl.com/pw2yfpd