Trailer Zoolander 2 meer dan 52,2 miljoen keer bekeken

Trailer ‘Zoolander 2’ meer dan 52,2 miljoen keer bekeken; Beste trailerlancering voor een comedy ooit!

Bekijk hier de trailer: www.youtube.com/watch?v=GjheENWFLK412249703_1079895115363420_6V870362135208138920_n

De trailer van ZOOLANDER 2 heeft in een week tijd meer dan 52.2 miljoen views behaald. Hiermee heeft de trailer het record verbroken voor beste comedy trailerlancering aller tijden. Het vorige record, 49 miljoen views in een week, was in handen van Dumb and Dumber To. De trailer, die verscheen op 18 november jl., geeft fans een voorproefje op het vervolg van Zoolander uit 2001.

Left to right: Owen Wilson plays Hansel, Ben Stiller plays Derek Zoolander and Penelope Cruz plays Valentina Valencia in Zoolander 2 from Paramount Pictures.

Left to right: Owen Wilson plays Hansel, Ben Stiller plays Derek Zoolander and Penelope Cruz plays Valentina Valencia in Zoolander 2 from Paramount Pictures.

ZOOLANDER 2 is geregisseerd door Ben Stiller. De sterrencast bestaat uit o.a. Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell, Penélope Cruz, Kristen Wiig, Fred Armisen, Milla Jovovich, Christine Taylor, Justin Theroux en Kyle Mooney. Met cameo’s van o.a. Justin Bieber en Benedict Cumberbatch. De film is geschreven door Justin Theroux, Ben Stiller, Nick Stoller en John Hamburg en is geproduceerd door Ben Stiller, Stuart Cornfeld, Scott Rudin en Clayton Townsend.

Ben Stiller: “It’s ten years later and most of it is set in Europe. It’s basically Derek and Hansel ten years later – though the last movie ended on a happy note a lot of things have happened in the meantime. Their lives have changed and they’re not really relevant anymore. It’s a new world for them.”

ZOOLANDER 2 draait vanaf 11 februari in de bioscoop.
www.facebook.com/zoolander2nl

Netherlands_1Sht_Cologne_Online