Danny Boyle bij speciale vertoning ‘Steve Jobs’ in Parijs

Danny Boyle in Parijs voor special vertoning ‘Steve Jobs’VIG_5003

Eergisteravond was regisseur Danny Boyle aanwezig bij een speciale vertoning en Q&A over zijn nieuwe film STEVE JOBS in HET UGC Cine Cite Bercy in Parijs.

STEVE JOBS draait vanaf vandaag in de bioscoop.

VIG_4822VIG_4969Bekijk hier een aantal nieuwe featurettes over de film.
Becoming Steve Jobs: www.youtube.com/watch?v=fZ5mvMt2QzA
Writing Steve Jobs: www.youtube.com/watch?v=536ClkZO13s
Creating Steve Jobs: www.youtube.com/watch?v=es9kI-pVCA4

De film is een intiem portret van genie Steve Paul Jobs, CEO en oprichter van Apple, gespeeld door Michael Fassbender. STEVE JOBS neemt ons mee achter de schermen van de digitale revolutie met een lancering van drie iconische producten, eindigend met de onthulling van de iMac in 1998.
Kate Winslet vertolkt de rol van Joanna Hoffman, zijn toenmalige hoofd marketing. Steve Wozniak, de mede-oprichter van Apple wordt gespeeld door Seth Rogen en Jeff Daniels is te zien als voormalig Apple CEO John Sculley.

2462_TPT_00002R_CROPSteve JobsSTEVE JOBS is geregisseerd door Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire) en het scenario, gebaseerd op de biografie en bestseller van Walter Isaacson, is geschreven door Aaron Sorkin (The Social Network, A Few Good Men, The West Wing)

www.stevejobsdefilm.nl

598-SJ_Facebook_Cover