Amy Poehler krijgt ster op de Walk of Fame

Amy Poehler receives the 2,566th Star on the Hollywood Walk of Fame on Thursday, December 3, 2015 in Hollywood, California .  (Photo: Alex J. Berliner/ABImages)

Ana Martinez van Walk of Fame ceremonies: “We are thrilled to add Amy Poehler to our Walk of Fame. She has kept us in stitches for so many years with her career as one of Hollywood’s top comedic actresses.”

Amy Poehler is vanaf 24 maart te zien in de nieuwe comedy SISTERS samen met Tina Fey.

Amy Poehler receives the 2,566th Star on the Hollywood Walk of Fame on Thursday, December 3, 2015 in Hollywood, California .  (Photo: Alex J. Berliner/ABImages)

Tina Fey en Amy Poehler zijn weer samen te zien in de nieuwe comedy SISTERS van de regisseur van Pitch Perfect (Jason Moore). De zusjes Maura (Poehler) en Jane (Fey) moeten hun spullen ophalen uit hun ouderlijk huis wanneer hun ouders deze hebben verkocht. Om de goede oude tijd te herleven geven ze een high-school-style feest voor hun oud-klasgenoten. De reünie mondt uit in een wild feest dat precies blijkt te zijn wat de vastgeroeste zussen en hun vrienden nodig hadden.
70100_Sisters_onesheet1_NLGeproduceerd door Tina Fey samen met Jay Roach (Meet the Parents films) en John S. Lyons (Austin Powers in Goldmember). Amy Poehler is uitvoerend producent, net als Jeff Richmond en Brian Bell. Het script is geschreven door Paula Pell (Saturday Night Live, 30 Rock).
Verder met o.a. Maya Rudolph, Ike Barinholtz, John Leguizamo, Dianne Wiest, John Cena en James Brolin.

Bekijk hier de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=vRnhEjP3R-c

www.sistersfilm.nl