Derek Zoolander op de hoogste catwalk ter wereld in Sydney

Ben Stiller heeft als zijn alter ego Derek Zoolander een zeer bijzondere stunt uitgehaald. Hij liep op een 141 meter hoge catwalk op de Sydney Harbour Bridge én waagde zich daar aan een complete fotoshoot ter promotie van de nieuwe comedy ZOOLANDER 2.
Bekijk hier de video en de foto’s.

ZOOLANDER 2 draait vanaf 11 februari overal in de Nederlandse bioscopen.

null

null

Bovendien vond er gisteren, 26 januari j.l., een fan screening van ZOOLANDER 2 in Sydney plaats, in aanwezigheid van o.a. Ben Stiller en topmodel Heidi Klum.

SYDNEY, AUSTRALIA - JANUARY 26:  Ben Stiller attends the Sydney Fan Screening Event of the Paramount Pictures film 'Zoolander No. 2' at the State Theatre on January 26, 2016 in Sydney, Australia.  (Photo by Brendon Thorne/Getty Images for Paramount Pictures) *** Local Caption *** Ben Stiller

SYDNEY, AUSTRALIA - JANUARY 26:  Ben Stiller and Heidi Klum attend the Sydney Fan Screening Event of the Paramount Pictures film 'Zoolander No. 2' at the State Theatre on January 26, 2016 in Sydney, Australia.  (Photo by Brendon Thorne/Getty Images for Paramount Pictures) *** Local Caption *** Ben Stiller; Heidi Klum

SYDNEY, AUSTRALIA - JANUARY 26:  Heidi Klum and Thomas Hayo attend the Sydney Fan Screening Event of the Paramount Pictures film 'Zoolander No. 2' at the State Theatre on January 26, 2016 in Sydney, Australia.  (Photo by Caroline McCredie/Getty Images for Paramount Pictures) *** Local Caption *** Heidi Klum; Thomas Hayo

SYDNEY, AUSTRALIA - JANUARY 26:  Ben Stiller attends the Sydney Fan Screening Event of the Paramount Pictures film 'Zoolander No. 2' at the State Theatre on January 26, 2016 in Sydney, Australia.  (Photo by Brendon Thorne/Getty Images for Paramount Pictures) *** Local Caption *** Ben Stiller

ZOOLANDER 2 is geregisseerd door Ben Stiller. De sterrencast bestaat uit o.a. Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell, Penélope Cruz, Kristen Wiig, Fred Armisen, Milla Jovovich, Christine Taylor, Justin Theroux en Kyle Mooney. Met cameo’s van o.a. Justin Bieber en Benedict Cumberbatch. De film is geschreven door Justin Theroux, Ben Stiller, Nick Stoller en John Hamburg en is geproduceerd door Ben Stiller, Stuart Cornfeld, Scott Rudin en Clayton Townsend.

Ben Stiller: “It’s ten years later and most of it is set in Europe. It’s basically Derek and Hansel ten years later – though the last movie ended on a happy note a lot of things have happened in the meantime. Their lives have changed and they’re not really relevant anymore. It’s a new world for them.”

www.facebook.com/zoolander2nlZoolander2_Payoff_Netherlands_1-Sht_Online