Zoolander 2 – Ben Stiller wereldrecord behaald met langste selfie

12698294_1122463671106564_6629120166707681271_o

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 04: Ben Stiller with cast and guests attempt a record breaking selfie during a London Fan Screening of the Paramount Pictures film "Zoolander No. 2" at the Empire Leicester Square on February 4, 2016 in London, England. (Photo by Lucian Capellaro) *** Local Caption *** Ben Stiller; Justin Theroux; Valentino; Christine Taylor; Penelope Cruz; Owen Wilson

Zoolander 2 Wereldrecord behaald

Gisteravond heeft Ben Stiller een wereldrecord behaald door een selfie te maken met de langste selfie stick ooit tijdens de première van ZOOLANDER 2 in Londen.
Blue Steel, Le Tigre, Magnum… Er is maar één mannelijk supermodel ter wereld dat zoveel schoonheid en kracht kan laten zien in één blik. Derek Zoolander is terug!

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 04: Valentino and Ben Stiller attend a London Fan Screening of the Paramount Pictures film "Zoolander No. 2" at the Empire Leicester Square on February 4, 2016 in London, England. (Photo by Ian Gavan/Getty Images for Paramount Pictures) *** Local Caption *** Valentino;Ben Stiller

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 04: The certificate for the record breaking selfie attempt during a London Fan Screening of the Paramount Pictures film "Zoolander No. 2" at the Empire Leicester Square on February 4, 2016 in London, England. (Photo by Lucian Capellaro)

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 04: Will Ferrell, Ben Stiller, Penelope Cruz, Christine Taylor, Owen Wilson, Kristen Wiig and Justin Theroux attend a London Fan Screening of the Paramount Pictures film "Zoolander No. 2" at the Empire Leicester Square on February 4, 2016 in London, England. (Photo by Ian Gavan/Getty Images for Paramount Pictures) *** Local Caption *** Will Ferrell;Ben Stiller;Penelope Cruz;Christine Taylor;Owen Wilson;Kristen Wiig;Justin Theroux

In de hilarische nieuwe bioscoopfilm ZOLANDER 2 zijn de voormalige top male models Derek Zoolander (Ben Stiller) en Hansel (Owen Wilson) de enige hoop om de fashionwereld te redden.

Vijftien jaar na hun hoogtijdagen als supermodellen is de populariteit van de twee mode-iconen er flink op achteruit gegaan. Als gevolg van een serie moorden op ‘s werelds mooiste sterren (o.a. Justin Bieber, Demi Lovato en Usher) worden Derek en Hansel ingeschakeld om de moordenaar op te sporen. Eenmaal terug in de hedendaagse fashion scene worden zij omringd door nieuwe designers, vloggers en bloggers, en herkennen zij hun vertrouwde modewereld niet meer terug.

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 04: Ben Stiller and Owen Wilson attend a London Fan Screening of the Paramount Pictures film "Zoolander No. 2" at the Empire Leicester Square on February 4, 2016 in London, England. (Photo by Lucian Capellaro) *** Local Caption *** Ben Stiller;Owen Wilson

LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 04: Kristen Wiig attends a London Fan Screening of the Paramount Pictures film "Zoolander No. 2" at the Empire Leicester Square on February 4, 2016 in London, England. (Photo by Ian Gavan/Getty Images for Paramount Pictures) *** Local Caption *** Kristen Wiig

ZOOLANDER 2 is geregisseerd door Ben Stiller, naar een screenplay van Justin Theroux en Ben Stiller & John Hamburg en Nicholas Stoller.

Met o.a. Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell, Penélope Cruz, Benedict Cumberbatch, Justin Theroux en Kristen Wiig.

ZOOLANDER 2 draait vanaf 11 februari a.s. in de bioscoop.

www.zoolander2.nl
www.facebook.com/zoolander2nl

Ben Stiller plays Derek Zoolander in Zoolander No. 2 from Paramount Pictures.