’10 Cloverfield Lane’ zoektocht

Untitled-oscar7Gisteren ontvingen vijf bekende Nederlanders – Oscar Aerts, Tim Hofman, Gwen van Poorten, Jay Jay Boske en Veronica van Hoogdalem – een geheimzinnige 10 CLOVERFIELD LANE doomsday backpack. In de rugtas zat een overlevingspakket met o.a. een zaklamp, kompas, gasmasker en polaroids met verschillende aanwijzingen. Alle vijf zijn ze gisteravond op pad gegaan en hebben ze de aanwijzingen gevolgd. Hun zoektocht was te volgen via Snapchat en eindigde bij een bioscoopzaal waar ze een eigen voorpremière kregen van 10 CLOVERFIELD LANE.

De snaps van de zoektocht zijn nog tot vanavond op Snapchat te zien via:
Timtsj
Gwenvpoorten
JAYJAYBOSKE
Veronicaah1
oscaraerts

Bekijk hier de zoektocht van Oscar Aerts: https://youtu.be/pCQyhMYNBp0

Untitled-fdddd31Untitletimd-2Recensies Amerikaanse Pers:

Hollywood reporter: “Although some may miss the immediacy of a rampaging kaiju destroying everything in its path, this is an entirely different breed of movie that’s potentially even more effective for its shift in style and tone.” http://tinyurl.com/hpf5lbf

Variety: “Sensational effective semi-sequel to 2007’s found-footage hit.” http://tinyurl.com/hpf5lbf

Games radar: “Cloverfield was all about making viewers to gasp and pant; 10 Cloverfield Lane demands you hold your breath. As unnerving as it is surprising.” http://tinyurl.com/hgvce5e

The Wrap: “Even if this tale might have been better served as a 40-minute short than as a full-length movie, first-time feature director Dan Trachtenberg has cast a trio of actors at the top of their game, and they elevate the material.” http://tinyurl.com/hqet7tj

Untitledfdadf-6 Untitled-jay4 Untitleijnd-5Na een ernstig auto-ongeluk wordt een jonge vrouw wakker in een kelder en vreest ze dat ze is ontvoerd. Haar ‘ontvoerder’ blijkt een doomsday prepper te zijn die beweert dat hij haar leven heeft gered en dat er een verschrikkelijke aanval heeft plaatsgevonden waardoor de wereld onbewoonbaar is geworden.

John Goodman as Howard in 10 CLOVERFIELD LANE; by Paramount Pictures

 

 

 

 

 

Met o.a. Mary Elizabeth Winstead (A Good Day to Die Hard), John Goodman, John Gallagher Jr., en Mat Vairo.

Geproduceerd door J.J. Abrams (Cloverfield, Star Wars: The Force Awakens) en geregisseerd door Dan Trachtenberg.

10 CLOVERFIELD LANE draait nu in de bioscoop, ook in IMAX.

www.10cloverfieldlane.nl
www.facebook.com/CloverfieldLaneNL

John Goodman as Howard, Mary Elizabeth Winstead as Michelle, and John Gallagher Jr. as Emmett in 10 CLOVERFIELD LANE, by Paramount Pictures

10CloverfieldLane_NL_A3_INTH.indd