Angry Birds komen naar Nederland voor photocall met Nederlandse stemmencast

Angry Birds - Social Graphic - Happiness
Nederlandse stemmencast bekend o.a. Eddy Zoëy, Murth Mossel, Frank Lammers, Ruben Nicolai en Isa Hoes. We kunnen nu de eerste Nederlandse stemmenacteurs bekendmaken die een rol hebben in ANGRY BIRDS: DE FILM. Eddy Zoëy zal de stem inspreken van Red, Murth Mossel is Bomb, Isa Hoes is Mathilda en Robin Martens zal te horen zijn als Stella. Daarnaast zal Frank Lammers de stem inspreken van de Mighty Eagle en Ruben Nicolai die van Leonard.

Op zondag 20 maart a.s. zullen de populaire personages uit ANGRY BIRDS: DE FILM – Red, Chuck en Bomb – in Nederland arriveren voor een speciale photocall met een aantal Nederlandse castleden – Eddy Zoëy, Robin Martens en Murth Mossel. Samen zullen zij International Day of Happiness vieren en er zal een fotomoment op het VOC schip bij het Scheepvaartsmuseum in Amsterdam zijn. De presentatie wordt gedaan door bioloog en vogeldeskundige Klaas de Jong, winnaar van ‘In de ban van de condor’.

Het VOC schip ligt dit jaar precies 25 jaar aan de steiger van Het Scheepvaartsmuseum in Amsterdam. Ter viering van dit 25 jarige jubileum worden daarom dit voorjaar veel activiteiten voor jong en oud voor georganiseerd. Het festijn wordt afgesloten met een speciale piratenweek in de meivakantie.

Ga voor meer informatie naar: www.hetscheepvaartmuseum.nl

Untitled8yh5erf-1

ANGRY BIRDS: DE FILM speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen.
Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jason Sudeikis, ‘We’re the Millers’, ‘Horrible Bosses), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck (Josh Gad in zijn eerste stemmenrol sinds ‘Frozen’) en de opvliegende Bomb (Danny McBride, ‘This is the End,’ ‘Eastbound and Down’), met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene varkentjes op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de varkens van plan zijn.

Chuck (Josh Gad) and Bomb (Danny McBride) in Columbia Pictures and Rovio Animation's ANGRY BIRDS.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph, Kate McKinnon, Bill Hader en Peter Dinklage.

ANGRY BIRDS: DE FILM draait vanaf 18 mei 2016 in de bioscoop, in 2D en 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie.

www.angrybirdsfilm.nl
www.facebook.com/AngryBirdsFilmNL

AB_INTL_QUAD_TSR_LK2_3D_NL_V2.indd