TRAILER ALERT: Tini: het nieuwe leven van Violetta (5 mei 2016)

TINI: HET NIEUWE LEVEN VAN VIOLETTA
Tini: het nieuwe leven van Violetta laat het persoonlijke verhaal zien van de jonge Argentijnse actrice Martina ‘Tini’ Stoessel. Het was de populaire televisieserie Violetta die er toe heeft geleid dat haar persoonlijke verhaal in deze film is verwerkt. Neem een kijkje in het leven van ‘Tini’, die de wereld van Violetta achter zich laat en haar eigen vleugels uitslaat. Ze gaat als artiest op eigen benen een nieuw avontuur tegemoet in een sensationeel zomers avontuur. Samen met haar vrienden (Jorge Blanco, Mercedes Lambre, Maria Clara Alonso), die de kijker al kent vanuit de hit-serie beleeft Tini opnieuw de populaire muziek, waanzinnige choreografieën en een meeslepende verhaallijn.
TINA in Concert
Op 23 april 2016 presenteert Tina in Concert de muzikale filmpremière van Tini: het nieuwe leven van Violetta! Martina en de cast vliegen speciaal voor deze bijzondere première vanuit Argentinië naar Nederland. Voor meer informatie en tickets kunt u terecht op Tinainconcert.nl.


RELEASE DATUM

Tini: het nieuwe leven van Violetta is vanaf 5 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.