‘The Huntsman: Winter’s War’

In de spectaculaire actie-avonturenfilm THE HUNTSMAN: WINTER’S WAR keren Chris Hemsworth en Charlize Theron terug als jager Eric en Queen Ravenna uit Snow White and the Huntsman. Ze worden bijgestaan door Emily Blunt en Jessica Chastain.

Chris Hemsworth Photocall THE HUNTSMAN & THE ICE QUEEN in Hamburg am 30.03.2016.

Huntsman

Na de dood van haar zus schakelt de jonge ijskoningin Freya (Emily Blunt) haar soldaten in om de magische spiegel voor haar te bemachtigen. Ze ontdekt dat Ravenna tot leven kan worden gewekt met de duistere magie van de spiegel en samen blijken ze machtiger te zijn dan de meest sinistere krachten die het land ooit hebben bedreigd.

FEATURETTE

Bekijk deze nieuwe featurette en neem alvast een kijkje in de wereld van THE HUNTSMAN: WINTER’S WAR: https://www.youtube.com/watch?v=zwl9rmY4oZU

HUNTS_NL_QUAD_chronicles.inddTHE HUNTSMAN: WINTER’S WAR draait vanaf 7 april a.s. in de bioscoop, ook in 3D.

www.thehuntsman.nl
www.facebook.com/TheHuntsmanNL