How to Plan an Orgy in a Small Town – 2015

“What’s a little sex between friends?”

Orgie1Cassie’s eerste seksuele ervaring verloopt alles behalve soepel… Als ze dan ook nog geen steun krijgt van haar moeder na de moeilijke ervaring, komt Cassie in opstand in de vorm van een zeer gewaagde actie en het schrijven van een beoordelend artikel over haar preutse mede-dorpsbewoners. Hierdoor wordt ze door het dorp gebrand als  ‘slet’ en ziet ze het niet meer zitten nog langer te blijven.

Jaren later heeft Cassie een succesvolle carrière opgebouwd als seks-columniste, en heeft zelfs een boekcontract binnen weten te slepen. Dan krijgt ze te horen dat haar moeder, met wie ze al jaren geen regelmatig contact meer had, plots is overleden… Cassie keert terug naar haar geboortedorp om de begrafenis bij te wonen en krijgt zoals ze verwachtte geen warm onthaal van de bewoners. Maar verrassend genoeg willen een aantal mensen zich blijkbaar wel vrijpleiten van haar artikel over hun preutsheid; en dan wel door haar een ware orgie te laten organiseren…

Orgie2Zoals je natuurlijk al begrepen had uit de titel is dit geen film voor de preutsere onder ons. Maar als je niet zo snel gegeneerd bent, en een gezond gevoel voor humor hebt op het gebied van seks is dit de film voor jou! Ik vond hem van begin tot eind geweldig, ik heb geschaterd, gebloosd en gegiecheld. De film is heerlijk schaamteloos, gênant en vooral hilarisch. Zeker een aanrader!

Orgie3Regisseur: Jeremy LaLonde
Schrijvers: Jeremy LaLonde
Acteurs: o.a. Jewel Staite, Ennis Esmer, Lauren Lee Smith, Katherine Isabelle

Contact met Daniëlle? Mail redactie@maxamovie.nl