The Boss op nr. 1 geopend in VS en Melissa McCarthy ontvangt Comedic Genius Award

De nieuwe comedy van Melissa McCarthy, THE BOSS, is afgelopen weekend in première gegaan in de Verenigde Staten en is met een opbrengst van $23.48 miljoen op nummer één geopend.

Untitledfdfdfdfdfdfdfdfd-2

Untitlevrrffd-4

Tijdens de MTV Movie Awards afgelopen weekend ontving McCarthy als eerste vrouw de Comedic Genius Award. Ze begaf zich op een bijzondere manier naar het podium. Bekijk hier de video: http://tinyurl.com/jr3o5wf

In de nieuwe comedy THE BOSS speelt Melissa McCarthy (Bridesmaids, The Heat, Spy) een zakenmagnaat die naar de gevangenis gestuurd wordt nadat zij betrapt wordt op gesjoemel op de beurs. Na een leven lang over lijken te zijn gegaan probeert Michelle Darnell (McCarthy) haar imago te verbeteren, maar niet iedereen is bereid om haar zo snel te vergeven.

Verder met o.a. Kristen Bell (Frozen, Forgetting Sarah Marshall), Peter Dinklage (Game of Thrones) en Kathy Bates (American Horror Story, Tammy).

Geregisseerd door Ben Falcone (Tammy), geschreven door Steve Mallory, Ben Falcone en Melissa McCarthy.

Boss, The (2016)

THE BOSS draait vanaf 21 april a.s. in de bioscoop.

Op 20 april a.s. zijn er verspreid door het land verschillende Ladies Nights. Raadpleeg uw lokale bioscoopagenda voor meer informatie.

www.thebossfilm.nl

TheBoss_Quad_NL