‘Money Monster’ met George Clooney en Julia Roberts in première tijdens Cannes Film Festival

De nieuwe thriller MONEY MONSTER zal voor het eerst vertoond worden tijdens het Cannes Film Festival. Er zal een galapremière plaatsvinden waarbij regisseur Jodie Foster en hoofdrolspelers George Clooney, Julia Roberts en Jack O’Connell aanwezig zullen zijn.

Bekijk hieronder een aantal nieuwe clips uit de film.

www.youtube.com/watch?v=PU-CJGyhN2c
www.youtube.com/watch?v=240rbPOycWQ
www.youtube.com/watch?v=o4jl_hOqmo0

In de nieuwe spannende thriller MONEY MONSTER proberen TV presentator Lee Gates (George Clooney) en zijn producent Patty Fenn (Julia Roberts) – voor de ogen van miljoenen kijkers – een zenuwslopende gijzeling te beëindigen.

Cf_kKSdWsAAdggBrr (1)

Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder (Jack O’Connell) die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty (Julia Roberts). In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Julia Roberts (Patty Fenn, center) stars with Carsey Walker, Jr. (Sam Shaw, left), James Warden (Jim, right) in TriStar Pictures' MONEY MONSTER.

MONEY MONSTER is geregisseerd door Jodie Foster.

Met o.a. George Clooney, Julia Roberts, Jack O’Connell (Unbroken), Dominic West (The Wire, The Affair), Giancarlo Esposito (Breaking Bad) en Caitriona Balfe (Outlander).

Vanaf 12 mei a.s. in de bioscoop.

www.moneymonsterfilm.nl

George Clooney (Lee Gates, left), Julia Roberts (Patty Fenn, center) and Director Jodie Foster on the set of TriStar Pictures' MONEY MONSTER