Angry Birds: De Film praalwagen te zien tijdens het bloemencorso

Ter promotie van de nieuwe bioscoopfilm ANGRY BIRDS: DE FILM zullen de filmpersonages te zien zijn als prachtige bloemcreatie op hun eigen praalwagen tijdens het Bloemencorso Bollenstreek. ANGRY BIRDS: DE FILM draait vanaf 18 mei overal in de bioscoop.

AB_Bloemencorso1

De ANGRY BIRDS: DE FILM praalwagen wordt van woensdag 20 april tot vrijdag 22 april a.s. met bloemen gestoken in de Klinkenberghal, Rijksstraatweg 52, 2171 AM Sassenheim. De hal is open voor pers en publiek.

Op woensdag 20 april a.s. zal om 14.00 uur de eerste bloemensteek plaatsvinden. Deze officiële start zal in gezelschap zijn van Angry Bird Red.

Vrijdag 22 april a.s. zal vanaf 16.00 uur de complete praalwagen voor het hele publiek te bezichtingen zijn. De praalwagen staat opgesteld op de Herenweg te Noordwijkerhout. Om 21.00 uur zal vanaf de Herenweg een lichtparade vertrekken die door Noorwijkerhout rijdt met als eindpunt Maandagse Wetering (begin Gieterij).

Zaterdag 23 april a.s. om 9.30 uur begint de grote parade in Noordwijk bij de vuurtoren. De parade zal achtereenvolgens rijden naar Voorhout, Sassenheim, Lisse, Hillegom, Bennebroek, Heemstede en als eindbestemming Haarlem. Rond 20.35 uur zal de parade in Haarlem arriveren, waarna de praalwagen in het centrum gestationeerd wordt.

Chuck (Josh Gad), Red (Jason Sudeikis), Bomb (Danny McBride) in Columbia Pictures and Rovio's ANGRY BIRDS.

Zondag 24 april a.s. staat de ANGRY BIRDS: DE FILM praalwagen de gehele dag ter bezichtiging op de Gedempte Oude Gracht ter hoogte van huisnummer 33. De echte Angry Birds Red, Chuck en Bomb zullen bij de praalwagen staan. Fans en bezoekers kunnen gratis met hen op de foto.

ANGRY BIRDS: DE FILM speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red, een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck en de opvliegende Bomb, met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene biggen op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de biggen van plan zijn.

angry_birds_de_film_02038146_st_3_s-low

In de originele versie met de stemmen van o.a. Jason Sudeikis (We’re the Millers, Horrible Bosses), Josh Gad (Frozen), Danny McBride (This is the End), Maya Rudolph (Bridesmaids), Kate McKinnon (SNL, Ghostbusters), Bill Hader (Cloudy with a Chance of Meatballs) en Peter Dinklage (Game of Thrones).

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Eddy Zoëy (Red), Enzo Knol (Chuck), Murth Mossel (Bomb), Robin Martens (Stella), Frank Lammers (Mighty Eagle), Isa Hoes (Matilda), Jörgen Raymann (Rechter Peckinpah), Ruben Nicolai (Leonard) en Giel Beelen (Ross).

ANGRY BIRDS: DE FILM draait vanaf 18 mei in de bioscoop, in 2D en 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie. Vanaf 14 mei voorpremières.

www.angrybirdsfilm.nl
www.facebook.com/AngryBirdsFilmNL