Angry Birds: De Film zet de bloemetjes buiten

Het afgelopen weekend was ANGRY BIRDS: DE FILM als enorme bloemcreatie op een eigen praalwagen te bezichtigen tijdens het bloemencorso in de bollenstreek. Dit jaarlijks terugkerend evenement was wederom een groot succes: maar liefst 1 miljoen bezoekers bezochten het bloemencorso. De ANGRY BIRDS: DE FILM praalwagen trok veel aandacht. Op vrijdag 22 en zondag 24 april jl. waren de Angry Birds aanwezig om met hun fans op de foto te gaan. Als verrassing was bekende vlogger Enzo Knol op vrijdag 22 april jl. bij de praalwagen in Noordwijkerhout. Enzo Knol spreekt in de Nederlands gesproken versie van de film de stem in van het personage Chuck.

Bloemencorso_3 Bloemencorso_1 Bloemencorso_2

Hieronder enkele vrolijke beelden en een video van dit unieke evenement.

ANGRY BIRDS: DE FILM draait vanaf 18 mei in de bioscoop, in 2D en 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie. Vanaf 14 mei voorpremières.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Eddy Zoëy (Red), Enzo Knol (Chuck), Murth Mossel (Bomb), Robin Martens (Stella), Frank Lammers (Mighty Eagle), Isa Hoes (Matilda), Jörgen Raymann (Rechter Peckinpah), Ruben Nicolai (Leonard) en Giel Beelen (Ross).

www.angrybirdsfilm.nl
www.facebook.com/AngryBirdsFilmNL

Poster_horizontaal