‘Ik Leef’ van Ruben Annink – nieuwe song voor ‘Angry Birds: De Film’

NU BESCHIKBAAR VIA SPOTIFY EN ITUNES

https://rubenannink.lnk.to/ikleef

image1

Ruben Annink, bekend van de platina hit ‘Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn’ en finalist van De Beste Singer-Songwriter, heeft speciaal voor de familiefilm ANGRY BIRDS: DE FILM een nieuwe song opgenomen. ‘Ik Leef’ is nu te beluisteren via Spotify,

http://open.spotify.com/track/0xBEWdUBZgofee3V3scfOf, en te koop via iTunes, http://itun.es/nl/Y_9bcb. Bekijk ook de speciale lyric video: https://youtu.be/pi-jdRaa_io

‘Ik Leef’ zal vanaf 14 mei a.s. te horen zijn in de Nederlandse bioscopen tijdens de aftiteling van ANGRY BIRDS: DE FILM in de Nederlands gesproken versie.

Matilda (Maya Rudolph) peacefully channels her anger in Columbia Pictures and Rovio Animation's ANGRY BIRDS.

www.facebook.com/Ruben-Annink
www.twitter.com/RubenAnnink

ANGRY BIRDS: DE FILM speelt zich af op een prachtig eiland vol met vogels. Alle vogels die op dit paradijselijke eiland wonen zijn erg blij, vrolijk en gelukkig, ook al kunnen ze niet vliegen. Maar er zijn een paar buitenbeentjes: Red (Jason Sudeikis), een temperamentvolle vogel met een slecht humeur, de hyperactieve supersnelle Chuck (Josh Gad) en de opvliegende Bomb (Danny McBride), met een heel kort lontje… Wanneer er vreemde groene biggen op bezoek komen zijn het juist deze buitenbeentjes die moeten uitvogelen wat de biggen van plan zijn.

Red (Jason Sudeikis) enjoys lunch alone in the park in Columbia Pictures and Rovio Animation's ANGRY BIRDS.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Jason Sudeikis (We’re the Millers, Horrible Bosses), Josh Gad (Frozen), Danny McBride (This is the End), Maya Rudolph (Bridesmaids), Kate McKinnon (SNL, Ghostbusters), Bill Hader (Cloudy with a Chance of Meatballs) en Peter Dinklage (Game of Thrones).

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Eddy Zoëy (Red), Enzo Knol (Chuck), Murth Mossel (Bomb), Robin Martens (Stella), Frank Lammers (Mighty Eagle), Isa Hoes (Matilda), Jörgen Raymann (Rechter Peckinpah), Ruben Nicolai (Leonard) en Giel Beelen (Ross).

ANGRY BIRDS: DE FILM draait vanaf 18 mei 2016 in de bioscoop, in 2D en 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie. Vanaf 14 mei voorpremières.

 Poster_horizontaal

www.angrybirdsfilm.nl
www.facebook.com/AngryBirdsFilmNL