Videoverslag Nederlandse première ‘Angry Birds: De Film’

Zonnige Premiere van ‘Angry Birds: de Film’ in 3D

Bekijk het videoverslag: https://youtu.be/F3t8bG6CsGw

Op zaterdag 7 mei jl. vond de vrolijke en zonnige familiepremière plaats van ANGRY BIRDS: DE FILM in Pathé Arena Amsterdam. De Nederlandse stemacteurs w.o. Eddy Zoëy, Enzo Knol, Murth Mossel, Robin Martens, Ruben Nicolai en Nurlaila Karim waren hierbij aanwezig. Voorafgaand aan de film gaf Ruben Annink een spetterend optreden waarbij hij o.a. zijn nieuwe nummer ‘Ik Leef’ zong, dat te horen is tijdens de aftiteling van de film.

DSC_4626 copy DSC_4444 DSC_4558

 

Poster_horizontaal

ANGRY BIRDS: DE FILM draait vanaf 18 mei in de bioscoop, in 2D en 3D. In de originele en Nederlands gesproken versie. Vanaf 14 mei voorpremières.

www.angrybirdsfilm.nl
www.facebook.com/AngryBirdsFilmNL