Julia Roberts, George Clooney en Jodie Foster bij de galapremière van ‘Money Monster’ in Cannes

Galapremiére ‘Money Monster’ in Canes

De nieuwe thriller MONEY MONSTER is gisteren in première gegaan tijdens het Cannes Film Festival en kreeg na afloop van de vertoning een staande ovatie. Regisseur Jodie Foster en acteurs George Clooney, Julia Roberts, Jack O’Connell, Dominic West en Caitriona Balfe waren hierbij aanwezig en poseerden vooraf op de rode loper. Het rode loper moment was live te volgen via Facebook en is terug te zien via: http://tinyurl.com/hk8y5mq. In de middag vonden er een persconferentie en speciale photocall plaats.

MONEY MONSTER draait nu in de Nederlandse bioscopen.

Cannes, France - May 12, 2016: Hollywood heavyweights steal the spotlight with the most talked about film at Cannes. US actor George Clooney (R) and his wife, British-Lebanese lawyer Amal Clooney pose as they arrive for the screening of the film "Money Monster" at the 69th Cannes Film Festival. / AFP / LOIC VENANCE    (Photo credit should read LOIC VENANCE/AFP/Getty Images)

CANNES, FRANCE - MAY 12: Julia Roberts, for the very first time, ascends the most glamorous steps in the world while attending the "Money Monster" premiere during the 69th annual Cannes Film Festival at the Palais des Festivals.(Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

CANNES, FRANCE - MAY 12, 2016: Money Monster's Hollywood heavyweights steal the spotlight with the most talked about fillm at Cannes. Actors Julia Roberts, Dominic West, Caitriona Balfe, director Jodie Foster, actors Jack O'Connell, George Clooney and his wife Amal Clooney attend the 'Money Monster' premiere during the 69th annual Cannes Film Festival at the Palais des Festivals.(Photo by Kristina Nikishina/Epsilon/Getty Images)

In de nieuwe spannende thriller MONEY MONSTER proberen TV presentator Lee Gates (George Clooney) en zijn producent Patty Fenn (Julia Roberts) – voor de ogen van miljoenen kijkers – een zenuwslopende gijzeling te beëindigen.

Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder (Jack O’Connell) die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty (Julia Roberts). In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Cannes, France - May 12, 2016: Hollywood heavyweights steal the spotlight with the most talked about film at Cannes. (l to r) Director Jodie Foster, Julia Roberts, George Clooney and Amal Clooney attend the 'Money Monster' premiere during the 69th annual Cannes Film Festival at the Palais des Festivals.(Photo by Isa Saiz/NurPhoto via Getty Images)

CANNES, FRANCE - MAY 12: (L-R) Dominic West, Caitriona Balfe, George Clooney, director Jodie Foster and Julia Roberts attend the "Money Monster" photocall during the 69th annual Cannes Film Festival at the Palais des Festivals on May 12, 2016 in Cannes, France. (Photo by Clemens Bilan/Getty Images)

CANNES, FRANCE - MAY 12: Actors George Clooney and Julia Roberts attend the "Money Monster" photocall during the 69th annual Cannes Film Festival at the Palais des Festivals on May 12, 2016 in Cannes, France. (Photo by Clemens Bilan/Getty Images)

MONEY MONSTER is geregisseerd door Jodie Foster.

Met o.a. George Clooney, Julia Roberts, Jack O’Connell (Unbroken), Dominic West (The Wire, The Affair), Giancarlo Esposito (Breaking Bad) en Caitriona Balfe (Outlander).

www.moneymonsterfilm.nl

Julia Roberts (Patty Fenn, center) stars with Carsey Walker, Jr. (Sam Shaw, left), James Warden (Jim, right) in TriStar Pictures' MONEY MONSTER.

Money_Monster_LK1_QUAD_NL