Warcraft: The Beginning – op nummer 1 geopend in 19 landen

‘Warcraft: The Beginning’ is afgelopen weekend in twintig landen in première gegaan en in negentien landen op nr. 1 geopend. In totaal is de geschatte opbrengst $31.6 miljoen. In Rusland heeft de film $10 miljoen opgebracht, in Duitsland $5,9 miljoen en in Zweden $1,2 miljoen. Daarnaast is de film ook op nr. één geopend in o.a. Oostenrijk, Denemarken, Egypte, Hongarije, Indonesië, Letland, Noorwegen, Pakistan, Noorwegen, Thailand en Zwitserland.

_000000_HR

‘Warcraft: The Beginning’ gaat deze week in première in o.a. België, Brazilië, Italië, Servië, Spanje en Engeland. In Nederland zijn er vanaf vanavond voorpremières en vanaf donderdag a.s. draait de film overal in de bioscoop, ook in IMAX 3D. De film draait vanaf 10 juni a.s. in de Amerikaanse bioscopen.

FEATURETTES:

Look Inside: https://youtu.be/njvxZoOEMg4 
Orgrim The Defiant: https://youtu.be/Fdfuu1tSLJY  
Creating Warcraft: https://youtu.be/9BI27mnr5KA
Paula Patton Kicks Ass: https://youtu.be/CDOmOUYHo7U

De spectaculaire 3D actiefilm ‘Warcraft: The Beginning’, is gebaseerd op de wereldwijde online game World of Warcraft.

In ‘Warcraft: The Beginning’ wordt het koninkrijk Azeroth en haar bevolking bedreigd door de komst van gevaarlijke en gewelddadige Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuw gebied voor hun volk, omdat hun eigen land vernietigd is. Wanneer er een verbinding ontstaat tussen de werelden van de mensheid en de Orcs, zal één van twee volledig verdwijnen en uitsterven. Twee helden, afkomstig uit de twee verschillende werelden, staan tegenover elkaar om te vechten voor de redding van hun eigen toekomst en nageslacht.

‘Warcraft: The Beginning’ wordt uitgebracht door Legendary Pictures en Universal Pictures en is geregisseerd door Duncan Jones (Moon, Source Code).

LINE_CROP

Met o.a. Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky en Daniel Wu.

www.facebook.com/WarcraftNL
www.warcraftfilm.nl

WARCRAFT_QUAD_INTL_AW_NL