DJ Hardwell is Mel in ‘Huisdiergeheimen’

Stemrol voor DJ Hardwell in ‘Huisdiergeheimen’

DJ Hardwell spreekt de stem in van de mopshond Mel in de nieuwe animatiefilm ‘Huisdiergeheimen’.

Hardwell_Melv2

DJ Hardwell is de trotse eigenaar van hondje Jäger. Volg Jäger van de Corput ook via Instagram: www.instagram.com/jagerpug

‘Huisdiergeheimen'(The secret life of pets) is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke en Minions.

meljager1

Wat spoken huisdieren uit als de baasjes van huis zijn? In ‘Huisdiergeheimen’ volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige, maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Georgina Verbaan (Katie), Karin Bloemen (Chloe), Erik van Muiswinkel (Pops), Roué Verveer (Buddy), DJ Hardwell (Mel), Murth Mossel (Ozon), Derek de Lint (Tiberius), en Henry van Loon (Norbert).

In de originele versie met de stemmen van o.a. Louis C.K. (Max), Eric Stonestreet (Duke), Kevin Hart (Snowball), Jenny Slate (Gidget), Ellie Kemper (Katie), Lake Bell (Chloe), Dana Carvey (Pops), Hannibal Buress (Buddy), Bobby Moynihan (Mel), Steve Coogan (Ozone), Albert Brooks (Tiberius), en Chris Renaud (Norman).

‘Huisdiergeheimen'(The secret life of pets) draait vanaf 3 augustus 2016 in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D.

www.huisdiergeheimen.nl
www.facebook.com/TheSecretLifeofPetsNL

Pets_Netherlandsf_1sht