TRAILER ALERT: Peter en de Draak

Bekijk nu de nieuwe trailer van: Peter en de Draak

Wat als je beste vriend een draak blijkt te zijn? In Disney’s Peter en de Draak zie je hoe de weesjongen Peter samen met de gigantische groene draak Elliot leeft in het bos. Ga samen met Peter en zijn allerbeste vriend Elliot op een spannend avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen!

Al jaren vertelt de houtsnijder meneer Meacham een verhaal over een woeste draak die ergens diep in de donkere bossen woont. Zijn dochter Grace die werkt als boswachter en het bos op haar duim kent, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie, die zegt dat hij samen met een gigantische, groene draak genaamd Elliott leeft in het bos. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de beruchte verhalen. Samen met haar vriendin Nathalie gaat Grace daarom op zoek naar de waarheid. Sommige geheimen zijn te groot om te verbergen…

Disney’s Peter en de Draak is geschreven door Lowery & Toby Halbrooks en gebaseerd op een verhaal van Seton I. en S.S. Field.

RELEASE DATUM
Peter en de Draak is vanaf 5 oktober 2016 te zien in de bioscoop, in de Nederlandse- & Originele versie, ook in 3D.

Website:                                                          http://www.disney.nl
Facebook:                                                       https://www.facebook.com/DisneyNL
Twitter:                                                            https://twitter.com/DisneyNL
YouTube:                                                         https://www.youtube.com/DisneyNL