Music video ‘Sledgehammer’ – Rihanna

Bekijk nu de Music Video van het nieuwe nummer ‘Sledgehammer’ van Rihanna

De music video van het nieuwe nummer ‘Sledgehammer’ van Rihanna is nu te bekijken

Rihanna nam het nummer ‘Sledgehammer’ speciaal op voor de release van STAR TREK BEYOND. In de trailer van de film STAR TREK BEYOND was het nummer al te horen.

Chris Pine plays Kirk in Star Trek Beyond from Paramount Pictures, Skydance, Bad Robot, Sneaky Shark and Perfect Storm Entertainment

De crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Captain Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Scotty (Simon Pegg) en Sulu (John Cho), verkent de verste uithoeken van de ruimte in de nieuwe bioscoopfilm STAR TREK BEYOND. Hier krijgt de bemanning te maken met een mysterieuze nieuwe vijand die de Federatie zwaar op de proef stelt.

Left to right: John Cho plays Sulu, Anton Yelchin plays Chekov, Karl Urban plays Bones, Chris Pine plays Kirk, Zachary Quinto plays Spock and Simon Pegg plays Scotty in Star Trek Beyond from Paramount Pictures, Skydance, Bad Robot, Sneaky Shark and Perfect Storm Entertainment

STAR TREK BEYOND is het lang verwachte nieuwe deel van de populaire Star Trek franchise, gecreëerd door Gene Roddenberry. Het derde deel is opnieuw geproduceerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) en is geregisseerd door Justin Lin (Fast Five, Fast & Furious 6).

Met o.a. Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Anton Yelchin, Karl Urban, John Cho, Idris Elba en Sofia Boutella.

STAR TREK BEYOND draait vanaf 21 juli in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.