The Secret Life of Pets verbreekt box office record in V.S.

THE SECRET LIFE OF PETS heeft afgelopen weekend het box office record voor het beste openingsweekend van een originele animatiefilm verbroken met een opbrengst van $103.17 miljoen. Het vorige record stond op naam van Inside Out met $90.4 miljoen met als tweede Zootopia met $75 miljoen. Daarnaast is THE SECRET LIFE OF PETS de zesde animatiefilm ooit met een opbrengst in het openingsweekend boven de $100 miljoen.

HUISDIERGEHEIMEN (THE SECRET LIFE OF PETS) is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke en Minions.

2426_S1500_P0050_0101R

Wat spoken huisdieren uit als de baasjes van huis zijn? In HUISDIERGEHEIMEN (THE SECRET LIFE OF PETS) volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Karin Bloemen (Chloe), Georgina Verbaan (Katie), Erik van Muiswinkel (Pops), Roué Verveer (Buddy), DJ Hardwell (Mel), Murth Mossel (Ozon), Derek de Lint (Tiberius), en Henry van Loon (Norbert), Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt.

sdaf3 2426_FPF_00412R

In de originele versie met de stemmen van o.a. Louis C.K. (Max), Eric Stonestreet (Duke), Kevin Hart (Snowball), Jenny Slate (Gidget), Ellie Kemper (Katie), Lake Bell (Chloe), Dana Carvey (Pops), Hannibal Buress (Buddy), Bobby Moynihan (Mel), Steve Coogan (Ozone), Albert Brooks (Tiberius), en Chris Renaud (Norman).

Oprichter en CEO van Illumination, Chris Meledandri en Janet Healy produceren de film die is geregisseerd door Chris Renaud (Despicable Me, Despicable Me 2), mede-geregisseerd door Yarrow Cheney en geschreven door Brian Lynch, Cinco Paul en Ken Daurio.

HUISDIERGEHEIMEN (THE SECRET LIFE OF PETS) draait vanaf 3 augustus in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. Vanaf 27 juli overal voorpremières.

www.huisdiergeheimen.nl
www.facebook.com/TheSecretLifeofPetsNL
#Huisdiergeheimen
#TheSecretLifeOfPets

Quad_27Juli