Videoverslag première ‘Huisdiergeheimen’

Gisteren (17 juli jl.) vond de vrolijke familliepremière van HUISDIERGEHEIMEN plaats in Pathé Arena Amsterdam. De Nederlandse stemacteurs waaronder Fedja van Huêt (Max), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Roué Verveer (Buddy), Murth Mossel (Ozon) en Nurlaila Karim waren hierbij aanwezig. De presentatie werd gedaan door Pip Pellens. Voorafgaand aan de film gingen de stemacteurs op de foto met de look-a-likes van de personages die ze ingesproken hebben en was er een een ‘dogdance’ van Sterre en haar baasje Brenda.

NR. 1 FILM IN DE V.S.

THE SECRET LIFE OF PETS is voor het tweede week op rij de nr. 1 film in de V.S. met een opbrengst van $50.5 miljoen afgelopen weekend. In totaal heeft de film in de V.S. $203.1 miljoen opgebracht in tien dagen.

DSC_2415v DSC_2679 DSC_2488DSC_2642 DSC_2583 DSC_2484vDSC_2508v DSC_2344 DSC_2620

HUISDIERGEHEIMEN (THE SECRET LIFE OF PETS) is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke en Minions.

Wat spoken huisdieren uit als de baasjes van huis zijn? In HUISDIERGEHEIMEN (THE SECRET LIFE OF PETS) volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal.

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Karin Bloemen (Chloe), Georgina Verbaan (Katie), Erik van Muiswinkel (Pops), Roué Verveer (Buddy), DJ Hardwell (Mel), Murth Mossel (Ozon), Derek de Lint (Tiberius), en Henry van Loon (Norbert), Giel de Winter, Stefan Jurriens en Thomas van der Vlugt.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Louis C.K. (Max), Eric Stonestreet (Duke), Kevin Hart (Snowball), Jenny Slate (Gidget), Ellie Kemper (Katie), Lake Bell (Chloe), Dana Carvey (Pops), Hannibal Buress (Buddy), Bobby Moynihan (Mel), Steve Coogan (Ozone), Albert Brooks (Tiberius), en Chris Renaud (Norman).

Oprichter en CEO van Illumination, Chris Meledandri en Janet Healy produceren de film die is geregisseerd door Chris Renaud (Despicable Me, Despicable Me 2), mede-geregisseerd door Yarrow Cheney en geschreven door Brian Lynch, Cinco Paul en Ken Daurio.

HUISDIERGEHEIMEN (THE SECRET LIFE OF PETS) draait vanaf 3 augustus in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie, in 2D en 3D. Vanaf 27 juli overal voorpremières.

Neem een kijkje achter de schermen met de Nederlandse stemacteurs: https://youtu.be/IqXkQbM4T6A

www.huisdiergeheimen.nl
www.facebook.com/TheSecretLifeofPetsNL
#Huisdiergeheimen
#TheSecretLifeOfPets

2426_S1500_P0050_0101R