TRAILER ALERT | Marvel’s Doctor Strange

Bekijk nu de gloednieuwe trailer van Marvel’s Doctor Strange

MARVEL’S DOCTOR STRANGE
In Marvel’s ‘Doctor Strange’ volgen we het verhaal van de wereldberoemde neurochirurg Dr. Stephen Strange. Zijn leven verandert drastisch na een verschrikkelijk auto-ongeluk dat het einde van zijn carrière betekent. Wanneer de traditionele medische wetenschap hem in de steek laat, gaat hij noodgedwongen op zoek naar genezing en hoop, in de mysterieuze enclave van Kamar-Taj. Hier ontdekt hij de geheimen van een verborgen wereld vol mystiek en verschillende dimensies. Strange staat voor de keuze; terugkeren naar zijn bestaan vol welvaart en aanzien, of alles achter zich te laten en de wereld verdedigen tegen duistere krachten uit andere dimensies als machtigste magiër. Ga mee met Strange op een gevaarlijke, mysterieuze en geestverruimende reis!

 

De film is geregisseerd door Scott Derrickson met Kevin Feige als producent. In de hoofdrol zien we Benedict Cumberbatch als Doctor Strange. Andere rollen worden vertolkt door filmsterren Mads Mikkelson, Rachel McAdams, Tilda Swinton, Scott Adkins, Benjamin Bratt, Michael Stuhlbarg, Chiwetel Ejiofor en Benedict Wong.

 

RELEASE DATUM

MARVEL’S Doctor Strange is vanaf 27 oktober 2016 te zien in de Nederlandse bioscopen.

 

VOLG MARVEL
Facebook.com/MarvelNL

YouTube.com/MarvelNL
Twitter.com/MarvelNL

#DoctorStrange