Sausage Party succesvol geopend in V.S.

De tickets voor SAUSAGE PARTY gingen afgelopen weekend in de V.S. als warme broodjes over de toonbank. Deze eerste komische animatiefilm voor 16 jaar en ouder is op de tweede plek geopend. Met een opbrengst van $33.6 miljoen heeft de film de beste opening van een animatiefilm ooit behaald in de maand augustus.

Rory Bruer, Distribution Chief van Sony: “When you have something so fresh, it just stands out to audiences. People were blown away by the movie. It’s outrageous, off-the-wall fun.”

Untitledfghfghfghfgh-1

Seth Rogen liet onlangs bezoekers van een supermarkt in New York weten dat hun eten ook gevoelens heeft:http://tinyurl.com/zhcrsar

(L to R) Barry (Michael Cera), Frank (Seth Rogen), Brenda (Kristen Wiig), Lavash (David Krumholtz), Gum (Scott Underwood), Teresa (Salma Hayek) and Sammy Bagel Jr. (Edward Norton) in Columbia PIctures' SAUSAGE PARTY.

Stemacteurs Seth Rogen, Paul Rudd, James Franco en David Krumholtz waren onlangs aanwezig bij de speciale vertoning van SAUSAGE PARTY in New York.

New York, NY - 8/4/16 - Frank and James Franco at the New York Special Screening of Columbia Pictures and Annapurna Pictures "Sausage Party".

Vanaf 8 september horen we de stemmen van komedie talenten: Seth Rogen, Kristen Wiig, Jonah Hill, Bill Hader, Michael Cera, James Franco, Danny McBride, Craig Robinson, Paul Rudd, Nick Kroll, David Krumholtz, Edward Norton en Salma Hayek in de eerste komische animatie voor 16 jaar en ouder, SAUSAGE PARTY.

SAUSAGE PARTY gaat over een worstje genaamd Frank (Seth Rogen). Samen met een groep andere supermarktproducten ontdekt hij de lugubere en droevige waarheid over hun bestaan wanneer zij worden uitgekozen om de supermarkt te verlaten.

Geregisseerd door Conrad Vernon en Greg Tiernan. Scenario door Kyle Hunter, Ariel Shaffir, Seth Rogen en Evan Goldberg. Verhaal door Seth Rogen, Evan Goldberg en Jonah Hill.

Bekijk de trailer:

SAUSAGE PARTY draait vanaf 8 september in de bioscoop.
www.sausageparty.nl
#SausageParty

SausageParty_intl_1sht_70100_NL