‘Still Falling For You’ van Ellie Goulding voor soundtrack ‘Bridget Jones’s Baby’

NIEUWE SINGLE ELLIE GOULDING
‘STILL FALLING FOR YOU’
VOOR DE ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK
VAN ‘BRIDGET JONES’S BABY’
NU TE BELUISTEREN
Luister via Spotify: ell.li/xsFYe5
Luister via Apple Music: ell.li/i800d3
De nieuwe single van de populaire zangeres Ellie Goulding (bekend van o.a. de nummers ‘Love Me Like You Do’ en ‘On My Mind’) is vandaag verschenen. Het nummer heet ‘Still Falling For You’ en staat op de originele soundtrack van de nieuwe bioscoopfilm BRIDGET JONES’S BABY. De volledige soundtrack is vanaf 16 september a.s. beschikbaar.
Ellie Goulding - SFFY - artwork FINAL

Renée Zellweger en Colin Firth zijn weer samen te zien in BRIDGET JONES’S BABY, het nieuwe hoofdstuk over ‘s werelds favoriete singleton. Haar nieuwe love interest wordt gespeeld door Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy). In deze derde Bridget Jones-film, blijkt Bridget onverwachts in verwachting te zijn.

‘En ze leefden nog lang en gelukkig’ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones (Zellweger). Na haar break-up met Mark Darcy (Firth) is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden. Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan…

Bridget Jone's BabyMaar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack (Dempsey) en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…

BRIDGET JONES’S BABY is geregisseerd door Sharon Maguire (Bridget Jones’s Diary) en gebaseerd op het geliefde personage Bridget Jones van schrijfster Helen Fielding. Het scenario is geschreven door Helen Fielding, Emma Thompson (Sense and Sensibility, Nanny McPhee) en Dan Mazer. De film is geproduceerd door Tim Bevan en Eric Fellner van Working Title Films (Bridget Jones’s Diary, Notting Hill, Love Actually) samen met Debra Hayward (Pride & Prejudice, Love Actually).

BRIDGET JONES’S BABY – vanaf 15 september in de bioscoop.
Ladies Night op 14 september.

Bekijk de trailer: www.youtube.com/watch?v=apscN8Q3yn0

Tickets: tickets.bridgetjonesbaby.nl
www.bridgetjonesbaby.nl
www.facebook.com/BridgetJonesBabyNL
#BridgetJonesBaby

BJB_DefinitelyDarcy2
BJB_Intl_Quad_Trio_NL