Nationale Worstendag ter ere van ‘Sausage Party’ op 1 september a.s.

Om de aanstaande release van SAUSAGE PARTY, de allereerste komische animatiefilm voor 16 jaar en ouder, te vieren is het op donderdag 1 september a.s. Nationale Worstendag. Nationale Worstendag wordt gevierd in verschillende bioscopen door het land waar exclusieve voorpremières georganiseerd worden met bijzondere worstactiviteiten. Zo worden er in meerdere bioscopen barbecues georganiseerd, krijgen bezoekers in bijvoorbeeld Hengelo gratis knakworsten en is er in onder andere Leiden een eetwedstrijd.

De speciale Nationale Worstendag vertoningen vinden plaats in Alkmaar (Vue), Almkerk (Hollywoud), Amsterdam (Filmhallen), Arnhem (Vue), Bergen op Zoom (Kiek in de Pot), Den Bosch (Vue), Dordrecht (Kinepolis), Drachten (Bios), Ede (Cinemec), Eindhoven (Vue), Emmeloord (Movieskoop), Gouda (Cinema), Hardenberg (Bios), Harderwijk (Atlantic), Heerenveen (Bios), Heerlen (Quatro), Hengelo (Cinema), Hilversum (Vue), Hoofddorp (Cinemeerse), Hoogeveen (Vue), Hoorn (Vue), Leeuwarden (Tivoli), Leiden (Lido), Nijmegen (Cinemec), Panningen (Dok6), Schagen (Cinemagnus), Tiel (Metro), Utrecht (Cinemec), Venlo (CityCinema), Venray (Luxor), Wageningen (Heerenstraat), Weert (Gotcha), Winterswijk (Skopein), Zutphen (Cinemajestic).

Raadpleeg uw lokale bioscoopagenda voor meer informatie en aanvangstijden.
Voor de volledige lijst ga naar: www.universalpictures.nl/worstendag

nieuwsbrief-header

Frank (Seth Rogen) with Brenda (Kristen Wiig) in Columbia Pictures' SAUSAGE PARTY.

SAUSAGE PARTY gaat over een worstje genaamd Frank (Seth Rogen). Samen met een groep andere supermarktproducten ontdekt hij de lugubere en droevige waarheid over hun bestaan wanneer zij worden uitgekozen om de supermarkt te verlaten.

Vanaf 8 september horen we de stemmen van komische talenten Seth Rogen, Kristen Wiig, Jonah Hill, Bill Hader, Michael Cera, James Franco, Danny McBride, Craig Robinson, Paul Rudd, Nick Kroll, David Krumholtz, Edward Norton en Salma Hayek in de allereerste komische animatiefilm voor 16 jaar en ouder: SAUSAGE PARTY.

Bekijk hieronder trailer.
www.sausageparty.nl
#SausageParty